search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:25
MENU CLOSE

Σταμάτης Φασουλής για τον εθισμό στα χαρτιά και το ποτό – «Σταμάτησα χωρίς λόγο» (Video)

19.06.2020 07:24
Σταμάτης Φασουλής για τον εθισμό στα χαρτιά και το ποτό - «Σταμάτησα χωρίς λόγο» (Video) - Media

 

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The2NightShow” ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Σταμάτης Φασουλής. Ο σκηνοθέτης μεταξύ άλλων, μίλησε για τον εθισμό του τόσο στο ποτό όσο και τα χάρτια. Δυο συνήθειες που κατάφερε και έκοψε… μαχαίρι!

«Έπαιζα πολύ χαρτιά. Για δεκαπέντε χρόνια έπαιζα πάρα πολύ. Έπαιζα πόκα κάθε μέρα αλλά αυτό στα μακρινά χρόνια επί… δεινοσαύρων εποχή. Σταμάτησα χωρίς λόγο, όπως σταμάτησα και το ποτό. Για δέκα χρόνια έπινα πάρα πολύ και σταμάτησα χωρίς να το καταλάβω και χωρίς να το προσπαθήσω. Είμαστε μια μεγάλη παρέα που μπιρίμπα. Ήταν ο Φέρτης, ο Κούρκουλος, η γυναίκα του, ο Διαγόρας Χρονόπουλος και η Ελένη Κούρκουλα. Παίζαμε στο σπίτι μου αλλά παίζαμε και στο σπίτι της Καρέζη με τον Μίμη Κουγιουμτζή, τον Θάνο Μικρούτσικο και τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Μιλάω για το 1980, 1981» ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:24