search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:00
MENU CLOSE

Γυμνή Ποδηλατοδρομία το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη

19.06.2020 08:58
Γυμνή Ποδηλατοδρομία το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη - Media

 

Επιστρέφει σήμερα το απόγευμα, Παρασκευή, η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η 13η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 και θα ξεκινήσει από το πάρκο ΧΑΝΘ.

Η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία είναι ένα διεθνές κίνημα και συμμετέχουν σε αυτό περισσότερες από 70 πόλεις σε όλο τον κόσμο, ενώ στην Ελλάδα πραγματοποιείται από το 2008 με συναυλίες, δρώμενα, και παράλληλες εκδηλώσεις.

Η φιλοσοφία πίσω από το κίνημα – σύμφωνα με τους διοργανωτές – είναι «να δείξουμε συμβολικά πόσο ευάλωτοι είμαστε απέναντι στη ρύπανση και στη βία. Για να απελευθερωθούμε από τα πρότυπα του σώματος που προτάσσει η βιομηχανία των ΜΜΕ, του κινηματογράφου, της μόδας και του σεξ. Είμαστε όλοι όμορφοι, όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι! Στην σημερινή κοινωνία της κλειδαρότρυπας το γυμνό σώμα είναι προϊόν εκμετάλλευσης, εμείς το απελευθερώνομαι με μια δυναμική δράση που κερδίζει την προσοχή όλων, με απόλυτα ειρηνικό, μη βίαιο τρόπο.

ΕΛΑΤΕ ΟΣΟ ΓΥΜΝΟΙ και ΓΥΜΝΕΣ ΤΟΛΜΑΤΕ! Όπως σας γέννησε η μητέρα φύση, έως και μαγιό. Η ποδηλατοδρομία έχει ειρηνικό και καλλιτεχνικό χαρακτήρα. Ζωγραφισμένα και στολισμένα σώματα και ποδήλατα, φυσική διακόσμηση, αξεσουάρ, χρώματα, μουσική, θετική ενέργεια και φαντασία θα είναι τα όπλα μας για να διεκδικήσουμε ολοένα και φιλικότερες προς τον άνθρωπο, το περιβάλλον και το ποδήλατο πόλεις» αναφέρεται στο κάλεσμα. 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:57