search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:59
MENU CLOSE

Ζαχαράτος: «Μου ζήτησαν να υποδυθώ την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε ερωτική ταινία» (Video)

19.06.2020 10:55
Ζαχαράτος: «Μου ζήτησαν να υποδυθώ την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε ερωτική ταινία» (Video) - Media

 

Καλεσμένος της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό, ήταν ο Τάκης Ζαχαράτος το πρωί της Παρασκευής, αποκαλύπτοντας – μεταξύ άλλων – για πρώτη φορά μια “επαγγελματική” πρόταση που του είχαν κάνει κατά το παρελθόν.

Συγκεκριμένα, τον καιρό που μεταμφιεζόταν σε Αλίκη Βουγιουκλάκη με σκοπό να τη μιμιθεί, του είχαν κάνει πρόταση να την υποδυθεί σε ερωτική ταινία, στην οποία θα ντούμπλαραν και τον ίδιο όπου κρινόταν απαραίτητο. Η πρόταση αυτή είχε γίνει τον καιρό που η “εθνική σταρ” ήταν εν ζωή, τόνισε ο Τάκης Ζαχαράτος, επισημαίνοντας ότι η απάντησή του ήταν, φυσικά, αρνητική.

«Θα σου πω κάτι που δεν το έχω ξαναπεί ποτέ. Η χειρότερη πρόταση που έχω δεχτεί. Όταν ήρθα από την Πάτρα -έκανα την Αλίκη τότε- με κάλεσαν σε ένα γραφείο και μου είπαν: “Θέλουμε να κάνετε μια ταινία που θα είστε η Αλίκη”. Λέω: “Τι ταινία θα είναι αυτή”; Μου απαντάνε: «Θα σας πούμε”.Στην πορεία συνειδητοποιώ ότι με ήθελαν για μια ερωτική ταινία που θα με ντούμπλαρε κάποια άλλη ηθοποιός. Η Αλίκη ζούσε τότε…» είπε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:59