search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:18
MENU CLOSE

Δραγασάκης «καρφώνει» Σταϊκούρα: Η ΝΔ αποτελεί τον καλύτερο διαφημιστή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

19.06.2020 14:13
Δραγασάκης «καρφώνει» Σταϊκούρα: Η ΝΔ αποτελεί τον καλύτερο διαφημιστή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - Media
 
Με δηκτικό τρόπο σχολίασε ο Γιάννης Δραγασάκης την ομιλία του ΥΠΟΙΚ Χρήστου Σταϊκούρα στη Βουλή για τα εργαλεία χρηματοδότησης της οικονομίας.
 
Συγκεκριμένα, ο Γ. Δραγασάκης δήλώσε ότι «νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον κ. Σταϊκούρα, ο οποίος σήμερα, στη Βουλή, αναφέρθηκε με τόσο θερμά λόγια στα βασικά εργαλεία του παράλληλου χρηματοδοτικού συστήματος, που τόσο συκοφαντήθηκε και πολεμήθηκε, όπως είναι η Αναπτυξιακή Τράπεζα και οι μικροπιστώσεις.
 
Τον ευχαριστώ επίσης διότι το νομοσχέδιο είναι κατά βάση αυτό που εμείς επεξεργαστήκαμε και δώσαμε σε διαβούλευση τον Ιανουάριο του 2019, εκτός από κάποιες λανθασμένες αλλαγές τις οποίες ελπίζουμε η κυβέρνηση να αποσύρει.
 
Προφανώς η αναφορά του σε “περίεργα μορφώματα” και σε “κάποια παράλληλα τραπεζικά συστήματα” αποτελεί λανθασμένη προσθήκη συνεργάτη του οποίος δεν έχει ενημερωθεί για την αλλαγή στάση της ΝΔ και στο ζήτημα αυτό. Τελικά, όπως είπε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση της ΝΔ αποτελεί τον καλύτερο διαφημιστή των πεπραγμένων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ εντός και εκτός Ελλάδας».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:17