search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:05
MENU CLOSE

Νεαρός ψαράς παράτησε το καλάμι και βούτηξε στα παγωμένα νερά ποταμού για να σώσει ένα μικρό ελαφάκι που πνιγόταν (Video)

19.06.2020 14:29
Νεαρός ψαράς παράτησε το καλάμι και βούτηξε στα παγωμένα νερά ποταμού για να σώσει ένα μικρό ελαφάκι που πνιγόταν (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στον ποταμό στην περιοχή Medimurje στη Βόρεια Κροατία. Δυο φίλοι ψαράδες είχαν πάει να ψαρέψουν όταν ξαφνικά εκεί που καθόντουσαν στην όχθη και περίμεναν να τσιμπήσει, είδαν να περνάει μέσα στο ποτάμι, ένα σχεδόν νεογέννητο ελαφάκι που έδινε μάχη με το νερό.
Το ελαφάκι δεν είχε άλλες δυνάμεις να παλέψει με τα ρεύματα του ποταμού και αφέθηκε στη μοίρα του. Τότε ο ένας από τους δυο φίλους, ένας νεαρός 25 ετών, παρατάει το καλάμι του, ξεντύνεται μένει μόνο με το εσώρουχο και βουτάει στο ποτάμι.
Κολυμπάει γρήγορα για να προλάβει το ελαφάκι το οποίο είχε χάσει τις αισθήσεις του. Το πιάνει και το τραβάει έξω στην όχθη. Όμως το ελαφάκι δείχνει να έχει πνιγεί. Τότε ο φίλος του αρχίζει με πείσμα να του κάνει μαλάξεις στο θώρακα και να το τρίβει. Μέσα σε λίγα λεπτά το ελαφάκι ανακτά τις αισθήσεις του, φτύνει το νερό από τα πνευμόνια του και στέκεται πάλι στα πόδια του. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:57