search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:28
MENU CLOSE

Οικοδόμος έπαιζε με το πιστόλι που καρφώνουν τα καρφιά στο μπετόν – Πάτησε κατά λάθος τη σκανδάλη και ένα μεγάλο καρφί σφηνώθηκε στο κρανίο του (Photos)

19.06.2020 16:10
Οικοδόμος έπαιζε με το πιστόλι που καρφώνουν τα καρφιά στο μπετόν – Πάτησε κατά λάθος τη σκανδάλη και ένα μεγάλο καρφί σφηνώθηκε στο κρανίο του (Photos) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη σε οικοδομή στην πόλη Φοσχάν στην Κίνα. Ένας οικοδόμος κάρφωνε με το ειδικό πιστόλι καρφιά στο τσιμεντένιο ταβάνι, όταν θεώρησε ότι το πιστόλι «κόλλησε».

Κατέβηκε από τη σκάλα και άρχισε να το περιεργάζεται. Ύστερα από λίγη ώρα άρχισε να παίζει μαζί του και να κάνει τον καουμπόι, σύμφωνα με μαρτυρίες συναδέλφων του. 


Κατά λάθος ο άνδρας πάτησε τη σκανδάλη και από το αεροβόλο πιστόλι, έφυγε με τεράστια πίεση ένα καρφί μήκους σχεδόν 10 εκατοστών το οποίο πέρασε από το σαγόνι του, το συνέθλιψε και στη συνέχεια καρφώθηκε στο κρανίο του. 


Το καρφί άνοιξε μια τρύπα και ρωγμές στο κρανίο και για κλάσματα του χιλιοστού δεν πείραξε τον εγκέφαλο του. Αμέσως ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί με μια εξαιρετικά λεπτή και δύσκολη επέμβαση του αφαίρεσαν το καρφί από το κρανίο. 


Ο άνδρας νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο, οι γιατροί λένε ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο, χωρίς το καρφί να προκαλέσει ζημιά στον εγκέφαλο, και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10