search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:35
MENU CLOSE

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Επιλεκτική ευαισθησία της ΕΣΗΕΑ απέναντι στο σατιρικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και όχι στη λίστα Πέτσα

20.06.2020 09:00
ΣΥΡΙΖΑ: «Να σοβαρευτεί η κυβέρνηση και να ξεκαθαρίσει το μπάχαλο των τελευταίων ωρών - Εκτίθεται διεθνώς η χώρα» - Media
 
Για «επιλεκτική ευαισθησία» εγκαλεί την ΕΣΗΕΑ η Κουμουνδούρου απαντώντας στην χθεσινή επιστολή της Ένωσης, αναφορικά με το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τη λίστα Πέτσα, προς τον Γραμματέα της ΚΕ Πάνο Σκουρλέτη όπου γίνεται λόγος για διασυρμός συλλήβδην του δημοσιογραφικού κόσμου.
 
Ειδικότερα πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, αφού χαρακτηρίζουν «σάτιρα» το εν λόγω σποτ, επισημαίνουν ότι η ΕΣΗΕΑ δείχνει επιλεκτική ευαισθησία στο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και όχι στην επικίνδυνη για την ελευθεροτυπία και τη δημοκρατία εν κρυπτώ χρηματοδότηση ανύπαρκτων μέσων από την κυβέρνηση.
 
Αναλυτικά το σχόλιο:
 
«Σε μια εποχή που έχει εξαφανιστεί η σάτιρα από σχεδόν όλα τα ΜΜΕ (τυχαίο;).
 
Σε μια εποχή που έχει εξαφανιστεί ο πλουραλισμός (καθόλου τυχαίο).
 
Η ΕΣΗΕΑ δείχνει επιλεκτική ευαισθησία στη σάτιρα ενός σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και όχι στην επικίνδυνη για την ελευθεροτυπία και τη δημοκρατία φαιδρότητα της εν κρυπτώ χρηματοδότησης ανύπαρκτων μέσων από την κυβέρνηση.
 
Μακάρι να επεδείκνυε τα ίδια αντανακλαστικά όταν εκβιάζονταν και απολύονταν δημοσιογράφοι επειδή δεν εξυμνούσαν το καθεστώς Μητσοτάκη.
 
Παρόλα αυτά, θα περιμένουμε από την ΕΣΗΕΑ να απαιτήσει μαζί μας να δώσει η κυβέρνηση τώρα στο φως τη λίστα με τα ποσά που έδωσε στα ΜΜΕ».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:35