search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:46
MENU CLOSE

Υπόθεση απαγωγής: Πώς η 33χρονη αποφάσισε να ελευθερώσει τη 10χρονη

20.06.2020 09:22
Υπόθεση απαγωγής: Πώς η 33χρονη αποφάσισε να ελευθερώσει τη 10χρονη - Media

 

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση απαγωγής 10χρονης από 33χρονη στη Θεσσαλονίκη, η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA, οι αστυνομικοί με βάση τη δικογραφία εκτιμούν πως η 33χρονη είχε σχέδιο, είχε προετοιμάσει την αρπαγή της μικρής από το σχολείο και της είχε στήσει ενέδρα.
 
Περιγράφοντας την ημέρα της αρπαγής της 10χρονης μαθήτριας, η 33χρονη φέρεται να κατέθεσε πως: «Την Πέμπτη πήρα ένα ταξί και πήγα στις 12:15 στο σχολείο του κοριτσιού και περίμενα να σχολάσει. Μόλις την είδα την ακολούθησα. Σκέφτηκα όλα πάνε καλά, μου έκατσε “λουκούμι”».
 
Σε ερώτηση εάν είχε ξαναπάει στο σχολείο της μικρής Μαρκέλλας, απάντησε πως «ναι, άλλη μια φορά πριν από την καραντίνα αλλά δεν την είχα δει». Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, όταν έφτασαν στο σπίτι της, περιγράφει πως «της πήρα κουλούρι και χυμό και κάποια στιγμή βαφτήκαμε και βγάλαμε φωτογραφίες τις οποίες είχα σε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο πέταξα αφού πρώτα έσβησα τις φωτογραφίες».
 
Εκνευρίστηκε από το Amber Alert
Τις συνθήκες υπό τις οποίες η 33χρονη άφησε στον δρόμο τη Μαρκέλλα, περιέγραψε η ίδια η 10χρονη μιλώντας στους αστυνομικούς. Όπως είπε το κοριτσάκι, είδε τη φωτογραφία του στην τηλεόραση και κατάλαβε ότι η οικογένειά του το ψάχνει.
 
Η 33χρονη προφανώς σύμφωνα με τον ANT1 παρακολουθούσε τις εξελίξεις και υπό το βάρος των ερευνών για το παιδί, φαίνεται πως αναγκάστηκε να το αφήσει ελεύθερο. Μάλιστα, η Μαρκέλλα είπε στις Αρχές πως το Amber Alert εκνεύρισε την 33χρονη, ετοίμασε όπως όπως μία βαλίτσα και στη συνέχεια άφησε τη μικρή μόνη της να παραπατά από τα ναρκωτικά που της είχε χορηγήσει.
 
Οι Αρχές βρήκαν στην τσέπη του παιδιού βρήκαν 30 ευρώ, χρήματα που της έδωσε η κατηγορούμενη, όπως είπε η μικρή, για να επιστρέψει μόνη της στο σπίτι.
 
Πηγή: newpost.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:37