search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:54
MENU CLOSE

Μέγκαν Μαρκλ: Στρέφεται στην πολιτική και τη μάχη κατά του ρατσισμού

20.06.2020 09:54
Μπάχαλο: Βρετανοί απειλούν να μποϊκοτάρουν το Netflix μετά το συμβόλαιο με Χάρι και Μέγκαν - Media
 
Η ποικιλία στη ζωή της Μέγκαν Μαρκλ δεν έχει τέλος. Από ηθοποιός, έγινε μέλος βασιλικής οικογένειας για δύο χρόνια, στη συνέχεια μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι αποφάσισε να εγκαταλείψει το παλάτι, εγκαταστάθηκε στο Λος Άντζελες, ασχολήθηκε με τη φιλανθρωπία και τώρα στα πλάνα της έχει την ενασχόληση με την πολιτική.
 
Πηγές από το περιβάλλον της Μέγκαν αναφέρουν πως η ίδια δεν αποκλείει την ενασχόλησή της με την πολιτική. Συγκεκριμένα, με αφορμή την ανάδυση του κινήματος Black Lives Matter στις ΗΠΑ αλλά και στην Ευρώπη, ένα κίνημα που μάχεται τον ρατσισμό και την κοινωνική αδικία, η δούκισσα δήλωσε πως θα την ενδιέφερε να ασχοληθεί με την πολιτική.
 
Όπως ανέφερε η πηγή: “Η 38χρονη Αμερικανίδα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, αισθάνεται πως το ένστικτό της την οδήγησε σωστά να φύγει οικογενειακώς από το Ηνωμένο Βασίλειο και να εγκαταλείψει τα επίσημα καθήκοντά της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, γιατί ήταν «γραφτό από τη μοίρα» να βοηθήσει στον αγώνα κατά του συστημικού ρατσισμού στις ΗΠΑ”.
 
“Η Μέγκαν είπε πως η δουλειά της ως ηγέτης είναι πιο σημαντική από ποτέ, τώρα και πως έχει μιλήσει με την Όπρα (Γουίνφρεϊ) και άλλους επικεφαλής της κοινότητας για το πώς αυτή μπορεί να γίνει μέρος της λύσης (του προβλήματος)”, αποκάλυψε ακόμα φίλος της δούκισσας.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:54