search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:42
MENU CLOSE

Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά σε Βόλο και Σκόπελο

21.06.2020 13:13
Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά σε Βόλο και Σκόπελο - Media

 

Στη σύλληψη ενός 43χρονου και ενός 31χρονου προχώρησαν το πρωί του Σαββάτου στελέχη της Λιμενικής Αρχής Βόλου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού, μετά από έλεγχο που διενήργησαν στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, εντός του επιβατικού λιμένα Βόλου, ο 43χρονος βρέθηκε να κατέχει εντός της χειραποσκευής του και παρέδωσε οικειοθελώς ποσότητα ηρωίνης, σε νάιλον συσκευασία, μικτού βάρους 49,8 γραμμαρίων, όπως επίσης και δύο συσκευές τηλεφώνου και το χρηματικό ποσό των ογδόντα ευρώ.

Στη συνέχεια ακολούθησε ελεγχόμενη μεταφορά στη Σκόπελο, υπό τη διακριτική επιτήρηση στελεχών της ΠΟΔΙΝ, του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών και του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, από τον 43χρονο προς τον 31χρονο, ο οποίος επίσης συνελήφθη και στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των τριάντα ευρώ.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:39