search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:22
MENU CLOSE

«Στο κόκκινο» η Αθηνών-Κορίνθου το βράδυ της Κυριακής

21.06.2020 18:51
«Στο κόκκινο» η Αθηνών-Κορίνθου το βράδυ της Κυριακής - Media

 

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που επιστρέφουν στο λεκανοπέδιο της Αττικής το βράδυ της Κυριακής, καθώς σε όλους τους οδικούς άξονες παρατηρείται αυξημένη κίνηση.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής, αυξημένη κίνηση παρατηρούταν τόσο στην Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου, όσο και στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας. Στην δυτική είσοδο της πρωτεύουσας καθυστερήσεις σημειώνονταν από τα διόδια του Ισθμού μέχρι και τον Ασπρόπυργο. Στην βόρεια είσοδο, καθυστερήσεις παρατηρούνταν ανά διαστήματα από την Μαλακάσα μέχρι το Κρυονέρι και ξανά από την Εκάλη μέχρι τη διασταύρωση της λεωφόρο Κηφισού με την Αχαρνών.

Καθυστερήσεις παρατηρούνταν όμως και στις ανατολικές εισόδους, καθώς πολλοί Αθηναίοι επέστρεφαν από την ανατολική και νοτιοανατολική Αττική. Έτσι αυξημένη ήταν η κίνηση στην Αττική Οδό από Παιανία μέχρι Παλλήνη, αλλά και στην Παραλιακή κατά διαστήματα από τη Βουλιαγμένη έως τη διασταύρωση με Αμφιθέας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:22