search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:52
MENU CLOSE

Γρηγόρης Γκουντάρας για Ελένη Τσολάκη: «Ήταν η χειρότερη συνεργασία μου στα 28 χρόνια» (Video)

22.06.2020 08:26
Γρηγόρης Γκουντάρας για  Ελένη Τσολάκη: «Ήταν η χειρότερη συνεργασία μου στα 28 χρόνια» (Video) - Media

 

Σε ερωτήσεις των followers σε Instagram και Twitter κλήθηκε να απαντήσει ο Γρηγόρης Γκουντάρας, μιλώντας στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”.

Ο δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εκπομπή που πρόκειται να παρουσιάσει με τη σύζυγό του, Νάταλι Κακκαβά, καθώς και τους Ετεοκλή Παύλου και Ελένη Χατζίδου, το καλοκαίρι, ενώ δε διστάζει να μιλήσει για την κόντρα που είχε με την Ελένη Τσολάκη, με την οποία όπως τονίζει είχε τη χειρότερη συνεργασία στα 28 χρόνια της πορείας του.

«Θα κάνω καλοκαιρινή εκπομπή στο Open10:00 – 13:00 με την Νάταλι, τον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου. Μια φορά με την Ελένη Μενεγάκη, σε ένα εορταστικό επεισόδιο, μου σκίστηκε το παντελόνι και βγήκαν όλα έξω. Δεν θα κάνω άλλο παιδί, το… μαγαζί έκλεισε, δεν υπάρχουν αντοχές. Έχω παρουσιάσει και τον καιρό. Τις “Αληθινές ιστορίες” στο Ευτυχείτε όχι απλά τις πιστεύω, αλλά τις ζω και τις ευχαριστιέμαι. Η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχει βγάλει κανένα κακό στοιχείο σε μένα», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ενώ ερωτηθείς για τη συνεργασία του με την Ελένη Τσολάκη το κλίμα άλλαξε…

“Άλλη ερώτηση! Ήταν η χειρότερη συνεργασία μου στα 28 χρόνια που δουλεύω στην τηλεόραση” είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφερόμενος στην Ελένη Μενεγάκη τονίζει ότι η απόφαση να χωριστούν οι επαγγελματικοί τους δρόμοι ήταν κοινή..

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:50