search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:56
MENU CLOSE

Διάσημος χορευτής του εξωτερικού ερωτεύτηκε Λαρισαία και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην πόλη για χατίρι της (Video/Photos)

22.06.2020 08:43
Διάσημος χορευτής του εξωτερικού ερωτεύτηκε Λαρισαία και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην πόλη για χατίρι της (Video/Photos) - Media

 

Μια ρομαντική ιστορία με χρώμα λαρισινό “παντρεμένο” με αιγυπτιακό. Ένας διάσημος στην χώρα του και όχι μόνο, καθώς είναι γνωστός σε πολλά κράτη, Αιγύπτιος χορευτής του παραδοσιακού εντυπωσιακού χορού «Τανούρα», ερωτεύτηκε μια Λαρισαία, την Καλλιόπη Λάλα και χάριν του έρωτα, ήρθε να εγκατασταθεί μόνιμα στην χώρα μας.

Το love story ανέδειξε μέσα από την εκπομπή του στον Alpha, ο Νίκος Μάνεσης, όπου συνομίλησε με τον διάσημο χορευτή Χασάν Μπολμπολ και την σύζυγό του πια, Καλλιόπη Λάλα. ΟΙ δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στην Βουλγαρία και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και δυνατός.

Ο Χασάν έχει εγκατασταθεί μόνιμα στη Λάρισα και ενδιαφέρεται να ανοίξει μια σχολή χορού για να διδάξει αυτόν τον ξεχωριστό και εντυπωσιακό χορό στους Λαρισαίους και τους Έλληνες γενικότερα. Μάλιστα ήδη έχει κάνει κάποια πράγματα με τον Χορίμαβο και σε συνεργασία με την αντιδημαρχία πολιτισμού της Λάρισας στις 23 Ιουλίου θα δώσει μια παράσταση στον Μύλο του Παπά στη Λάρισα, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει και σεμινάρια στον Χορίαμβο.

Στον εντυπωσιακό αυτόν χορό οι χορευτές φοράνε πολύχρωμες φούστες που ζυγίζουν 15-20 κιλά και χρειάζεται πολύ καλή φυσική κατάσταση και προπόνηση για να μπορέσει κάποιος να χορέψει την τανούρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:51