search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:16
MENU CLOSE

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο γιατρός-«μαϊμού» (Photos/Videos)

22.06.2020 10:16
giatros-fake2

 

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 47χρονος που εξαιτίας απάτης με φάρμακα, για την οποία κατηγορείται, έχασαν τη ζωή τους δυο έφηβοι κι ένας 76χρονος, κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του.

Μάλιστα πριν από λίγο η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητας του καθώς και φωτογραφίες του, προκειμένου αν υπάρχουν και άλλοι ασθενείς που έχουν πέσει θύματά του, να τον αναγνωρίσουν και να προσέλθουν στις αρχές για να καταθέσουν.

Από τα στοιχεία της μέχρι τώρα έρευνας, προκύπτει πως ο «γιατρός» δρούσε τουλάχιστον από το 2016 παρέχοντας έναντι αδρής αμοιβής τις υποτιθέμενες «εξειδικευμένες» γνώσεις του σε βαριά νοσούντες ασθενείς, με δήθεν θεραπείες διάρκειας πέντε μηνών που θα οδηγούσαν, λόγω των προηγμένων φαρμάκων που υποτίθεται πως θα χορηγούσε, σε πλήρη ίαση.

Από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι Αρχές κατά τη διάρκεια της πολύμηνης έρευνας για τον εντοπισμό του «διακεκριμένου ογκολόγου», προκύπτει πως ο 47χρονος υποδείκνυε στους ασθενείς-θύματά του να υποβληθούν σε εξετάσεις, μαγνητικές-αξονικές τομογραφίες κ.ά σε συγκεκριμένα διαγνωστικά κέντρα, εντός των οποίων φαίνεται να είχε μεγάλη άνεση κινήσεων. Σύμφωνα, δε, με κάποια θύματά του, ορισμένοι γιατροί εξήραν τις γνώσεις και την ικανότητα του κατηγορουμένου, ο οποίος -παράλληλα- φαίνεται να είχε πείσει και μοναστικές κοινότητες για τις γνώσεις και τις αγαθές προθέσεις του. Σε άλλους ασθενείς έλεγε ψέματα ότι εξαφανίστηκαν οι όγκοι τους, ενώ άλλα θύματά του υποβάλονταν σε βασανιστικές “θεραπείες” κάνοντας ακόμα πιο επίπονη την ήδη επιβαρυμένη καθημερινότητά τους. 

Διαβάστε επίσης

Νέες αποκαλύψεις-σοκ για τον «μαϊμού» γιατρό: Βίλα με πισίνες και γήπεδο τένις -Τι βρέθηκε στη σοφίτα (Video)

Συγκλονίζει η μαρτυρία της μητέρας της 14χρονης για τον «γιατρό-μαϊμού»: Μου έλεγε ότι ο όγκος εξαφανίστηκε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15