search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:28
MENU CLOSE

Λαμία: Οι κλέφτες δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους – Αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το όχημα λόγω… βλάβης

22.06.2020 12:36
Λαμία: Οι κλέφτες δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους - Αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το όχημα λόγω... βλάβης - Media

 

Αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, λέει μια παλιά παροιμία, αγαπάει όμως και τον νοικοκύρη και στην περίπτωση κλοπής αυτοκινήτου από την περιοχή της Λαμίας ταιριάζει απόλυτα.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το πρωί της Δευτέρας (22/6) στην οδό Υψηλάντη, κοντά στο γήπεδο, ο ιδιοκτήτης ενός Toyota Hilux 4X4 χρώματος πράσινου, διαπίστωσε ότι η περιουσία του είχε κάνει φτερά.

Άμεσα ειδοποίησε την αστυνομία, που έδωσε σήμα αναζητήσεων με τα στοιχεία κυκλοφορίας και τα χαρακτηριστικά του κλεμμένου οχήματος, σε όλους τους σταθμούς της, εντός και εκτός πόλης.

Τελικά οι αναζητήσεις έφεραν άμεσο αποτέλεσμα, καθώς το αγροτικό εντοπίσθηκε λίγα μέτρα πιο μακριά από το σημείο που είχε κλαπεί. Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, είχε ακινητοποιηθεί από μηχανική βλάβη, με αποτέλεσμα ο κλέφτης ή οι κλέφτες να το παρατήσουν στο σημείο και να εξαφανισθούν.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από το ίδιο περίπου σημείο, πριν λίγο καιρό είχε ξανακλαπεί 4Χ4 Toyota, δυστυχώς όμως βρέθηκε πολύ αργότερα σε κομμάτια σε περιοχή της Καρδίτσας. Είναι γνωστή άλλωστε η «αδυναμία» των κλεφτών για τα 4Χ4 μοντέλα της Toyota και της Nissan, τα οποία στην πλειοψηφία τους γίνονται ανταλλακτικά προκειμένου να πουληθούν γρήγορα και εύκολα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:27