search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:38
MENU CLOSE

Το δίδυμο Ρήγας – Αποστόλου στην ΕΡΤ-1: Η νέα σειρά που ετοιμάζουν

22.06.2020 15:27
Το δίδυμο Ρήγας - Αποστόλου στην ΕΡΤ-1: Η νέα σειρά που ετοιμάζουν - Media

 

Από τη νέα σεζόν, η ΕΡΤ υποδέχεται τον Δημήτρη Αποστόλου και τον Αλέξανδρο Ρήγα, ένα από τα πιο επιτυχημένα συγγραφικά δίδυμα της ελληνικής τηλεόρασης.

Η πρόταση τους για μια εβδομαδιαία κωμωδία εγκρίθηκε ομόφωνα από τη διοίκηση της ΕΡΤ και η τηλεοπτική σειρά «Τούρτα της μαμάς», όπως θα είναι ο τίτλος της θα αρχίσει να μεταδίδεται από τον προσεχή Οκτώβριο στην ΕΡΤ-1, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΡΤ.

Πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα οικογενειακή κωμωδία θα έχουν ο Κώστας Κόκλας και η Καίτη Κωνσταντίνου, ενώ το καστ επιφυλάσσει και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Το εύρημα της συγκεκριμένης σειράς είναι ότι θα εκτυλίσσεται κάθε φορά έχοντας ως επίκεντρο τα γνωστά ελληνικά οικογενειακά τραπέζια –κυριακάτικα, σαββατιάτικα, γιορτινά, κλπ– με πλήθος καλεσμένων διαφορετικών ηλικιών, απόψεων, διαθέσεων και πεποιθήσεων να δημιουργούν σπαρταριστές ιστορίες. Το μυστικό όμως θα βρίσκεται κάθε φορά στην τούρτα της μαμάς –της Καίτης Κωνσταντίνου- η οποία έχει βαλθεί να γίνει διαδικτυακά διάσημη.

Σημειώνεται ότι αυτή είναι η τρίτη μυθοπλασία που ετοιμάζει η ΕΡΤ για τη νέα σεζόν ενώ το σενάριο του Δημήτρη Αποστόλου και η σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα προβλέπεται ότι θα τη μετατρέψουν ίσως σε μια από τις καλύτερες κωμωδίες των τελευταίων ετών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:38