search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:00
MENU CLOSE

Νέες εξηγήσεις από Στοχ και προσπάθεια να ρίξει τους τόνους

22.06.2020 19:29
Νέες εξηγήσεις από Στοχ και προσπάθεια να ρίξει τους τόνους - Media

 

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός έδειξε να αντιλαμβάνεται την αναστάτωση που προκάλεσαν στο εσωτερικό της ομάδας οι δημόσιες τοποθετήσεις του και θέλησε να ρίξει τους τόνους.

Ο Μίροσλαβ Στοχ ζήτησε να μιλήσει στους συμπαίκτες τους παρουσία του Αμπέλ Φερέιρα και να εξηγήσει σε όλους τι ήθελε να πει μέσω της ανάρτησης που έκανε την Κυριακή (21/6) στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

O έμπειρος Σλοβάκος μεσοεπιθετικός, που μέχρι και το συγκεκριμένο κρούσμα δεν είχε δείξει να επηρεάζεται από την παρατεταμένη απουσία του από τα επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, επανάλαβε λίγο πολύ όσα έγραψε στη διευκρινιστική ανάρτηση που έκανε («αυτό που εννοούσα είναι ότι νιώθω πως έχω να δώσω πράγματα στο σύλλογο, στην ομάδα, και τους συμπαίκτες μου. Χωρίς παρεξήγηση για κανέναν. Έχουμε στόχους μπροστά μας και θέλω να είμαι ενεργό κομμάτι της προσπάθειας», έγραψε) λίγο μετά την πρώτη τοποθέτηση με την οποία άφηνε αιχμές.

Ο Στοχ εξήγησε στους συμπαίκτες του και τον Αμπέλ Φερέιρα ότι δεν έκρυβε καμία σκοπιμότητα με τα όσα ανέφερε ούτε ήθελε να δημιουργήσει ένταση λίγες ώρες πριν από τον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το κατά πόσο κατόρθωσε να ρίξει τους τόνους και να τεθεί στη διάθεση της ομάδας για τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» θα φανεί από την απόφαση που θα πάρει ο Φερέιρα κι αν τον συμπεριλάβει στην αποστολή που θα ανακοινωθεί αμέσως μετά την τελευταία προπόνηση του «Δικεφάλου» το πρωί της Τετάρτης (23/6).

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:00