search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:06
MENU CLOSE

Τραμπ: Η ήττα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του μετά το φιάσκο της πρώτης συγκέντρωσης – Άγριο πανηγύρι στα social media (Photos/Video)

23.06.2020 07:25
Πένθος για τον Τραμπ - Πέθανε ο μικρότερος αδελφός του - Media

 

Επιστρέφοντας στον Λευκό Οίκο μετά το φιάσκο της ομιλίας του στην Τάλσα της Οκλαχόμα με το μισοάδειο γήπεδο, ο Ντόναλντ Τραμπ εμφάνισε μια εικόνα… τραγωδίας. 

Νωχελικά κατέβηκε από το προεδρικό ελικόπτερο Marine One έχοντας το πουκάμισο ξεκούμπωτο στο γιακά, τη γραβάτα λυμένη, το χαρακτηριστικό καπέλο με το σύνθημα “Make America Great Again” («Να Κάνουμε Ξανά Μεγάλη την Αμερική») στο χέρι. Ακόμα και το βλέμμα του συνήθως… αγέρωχου προέδρου ήταν αυτή τη φορά προσηλωμένο στο έδαφος, με την απογοήτευση έκδηλα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του.

 

Το βίντεο του καταρρακωμένου Τραμπ μετά την αποτυχημένη ομιλία του και μάλιστα σε ένα από τα συντηρητικά προπύργιά του, έκανε το γύρο του Διαδικτύου δίνοντας την ευκαιρία στους επικριτές του να σχολιάσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το «περπάτημα της ντροπής» (“walk of shame”) ενός προέδρου που έχει διχάσει τη χώρα.

«Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε έναν άνθρωπο να περπατά με το καπέλο στο χέρι;», διερωτήθηκαν χρήστες του Twitter.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:06