08/03/2021 11:26:16

Ληστής επέστρεψε την «λεία» του στον ιδιοκτήτη επειδή δεν κατάφερε να την πουλήσει

Ληστής επέστρεψε την «λεία» του στον ιδιοκτήτη επειδή δεν κατάφερε να την πουλήσει - Media

 

Δεν πίστευε στα μάτια της μια Βρετανή σπιτονοικοκυρά.

Λίγες μέρες αφότου της είχαν «ανοίξει» το σπίτι, βρήκε στην κουζίνα της τον ληστή που είχε μπει πριν από λίγες μέρες και είχε πάρει διάφορα αντικείμενα. 

Η έκπληξη έγινε ακόμα μεγάλυτερη όταν αντιλήφθηκε ότι ο 30χρονος Γουέιν Χάρινγκτον, δεν είχε μπει για να κλέψει και άλλα αντικείμενα αλλά αντιθέτως για να... επιστρέψει τα κλοπιμαία επειδή δεν κατάφερε να τα πουλήσει αφού τελικά δεν είχαν μεγάλη αξία. 

Συγκεκριμένα, όπως αναφερει η Daily Mail ο 30χρονος είχε μπει στο σπίτι της γυναίκας από την ταράτσα και είχε κλέψει αρκετά πράγματα, ενώ ήταν υπό ανακαίνιση.

Όμως γύρισε και μπήκε στην κουζίνα ώστε να τα επιστρέψει, αλλά για κακή του τύχη τον πρόλαβε η ιδιοκτήτρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ένοικος περνούσε μόνο ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στο σπίτι αυτό και έτυχε εκείνη την ημέρα να επιστρέψει και να πετύχει τον ληστή. 

Η Fiona Cortese, που άσκησε δίωξη, δήλωσε: «Παρατήρησα ένα φως στο καθιστικό. Όταν ανέβηκα στον επάνω όροφο, κοίταξα επίσης έξω από το παράθυρο και είδα το κάτω πλαίσιο της πίσω πόρτας να είναι σπασμένο. Κοίταξα γύρω και παρατήρησα πως έλειπαν αρκετά αντικείμενα». 

Στη συνέχεια άκουσε έναν θόρυβο στην κουζίνα και έτρεξε κάτω και έξω, αφήνοντας την πόρτα ανοιχτή.

Είδε τον κατηγορούμενο να μπαίνει στην κουζίνα, κουβαλώντας δύο σακούλες με αντικείμενα που της ανήκαν και τα είχε φυλάξει στην ντουλάπα του υπνοδωματίου της.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.