search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:27
MENU CLOSE

Αγρίνιο: 17χρονος έπεσε από τη γυάλινη οροφή Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Photo)

23.06.2020 09:08
Αγρίνιο: 17χρονος έπεσε από τη γυάλινη οροφή Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Photo) - Media

 

Γύρω στις 10.00 το βράδυ της Δευτέρας 17χρονος, ενώ ήταν πάνω στην γυάλινη οροφή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, η οροφή υποχώρησε με αποτέλεσμα ο νεαρός να πέσει στο υπόγειο στης Γλυπτοθήκης Καπράλου από ύψος 6 με 10 μέτρων περίπου.

Μεταφέρθηκε, όπως αναφέρει το site syneidisi στο νοσοκομείο Αγρινίου, ενώ στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου με έξι πυροσβέστες που έσπασαν την πόρτα του κτιρίου, όπως επίσης Αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο των Ιατρών του Νοσοκομείου Αγρινίου Κωνσταντίνο Μπακόπουλο ο νεαρός φέρει πολλαπλές κακώσεις, κακώσεις στο θώρακα, την κοιλιά και τον αυχένα, ενώ χειρουργήθηκε και οι γιατροί σταθεροποίησαν την κατάστασή του. Αξίζει να σημειωθεί πως το χειρουργείο διήρκεσε 2,5 ώρες και ο νεαρός νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Κατά το παρελθόν έχουν ανέβει στην γυάλινη οροφή του κτιρίου και άλλα παιδιά, χωρίς το ίδιο τραγικό αποτέλεσμα, ενώ οι Αρχές εξετάζουν τον λόγο και τον τρόπο που βρέθηκε στην οροφή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43