search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:04
MENU CLOSE

Βόλος: Καταδίκη για «νταή» που έβαλε το κεφάλι της συζύγου του στον… σκουπιδοτενεκέ

23.06.2020 09:17
Κρήτη: Δικάζεται 45χρονη που κατηγορείται ότι σκότωσε με ψαλίδι τον φίλο της - Media

 

Ένοχο έκρινε έναν 55χρονο Βολιώτη, που κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή απειλή σε βάρος της πρώην συζύγου του, διότι τη ζήλευε και τον καταδίκασε σε φυλάκιση έξι μηνών με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

Η υπόθεση αφορούσε ενδοοικογενειακό επεισόδιο που έγινε στο σπίτι του ζευγαριού στον Βόλο, τον Αύγουστο του 2019.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο άνδρας, ζήλευε που τη γυναίκα του, την πήγαινε στη δουλειά ένας συνάδελφός της, με αποτέλεσμα να μαλώσουν, να την πιάσει από τα μαλλιά και να βάλει το κεφάλι της στον κάδο απορριμμάτων, ενώ της έλεγε ότι θα πεθάνει! Ο κατηγορούμενος εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο και η πρώην σύζυγός του και παθούσα, κατέθεσε ως μάρτυρας, λέγοντας ότι ενώ ο κατηγορούμενος γνώριζε ότι έχει πρόβλημα με τον αυχένα, της έβαλε το πρόσωπο στον κάδο, με αποτέλεσμα η ίδια να τρομοκρατηθεί για τη ζωή της. Επίσης η γυναίκα, είπε ότι με αυτή του την κίνηση ο 55χρονος, επιδείνωσε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητα τα φάρμακα 10 μήνες μετά το επεισόδιο.

Πηγή: magnesianews.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:04