search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:07
MENU CLOSE

Αυτός θα ήταν κανονικά ο «Αντώνης» στο Ντόλτσε Βίτα – «Είχα ψωνιστεί με το θέατρο τότε και αρνήθηκα» (Video)

23.06.2020 09:44
Αυτός θα ήταν κανονικά ο «Αντώνης» στο Ντόλτσε Βίτα - «Είχα ψωνιστεί με το θέατρο τότε και αρνήθηκα» (Video) - Media

 

Το Ντόλτσε Βίτα ήταν ένα σίριαλ του Αλέξανδρου Ρήγα και του Λευτέρη Παπαπέτρου που το κοινό λάτρεψε, τη σεζόν 1995-96 και 1996-97 που προβλήθηκε στο Mega.

Η σειρά παρουσίαζε τον απαγορευμένο έρωτα μίας ώριμης ηλικιακά χήρας, της “Χριστίνας Μαρκάτου”, με τον αρραβωνιαστικό της κόρης της, τον “Αντώνη Καλούδη”. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είδαμε την Άννα Παναγιωτοπούλου και τον Θανάση Ευθυμιάδη, ωστόσο, ο ρόλος του γοητευτικού “Αντώνη Καλούδη” προοριζόταν, αρχικά, για άλλον ηθοποιό.

Μιλώντας στο Πρωινό, ο Κώστας Κρομμύδας αποκάλυψε ότι ο ίδιος θα ζούσε τον “απαγορευμένο έρωτα” με τη “Χριστίνα Μαρκάτου¨και παρόλο που είχε κάνει το δοκιμαστικό και τον είχαν δεχτεί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, τελικά αρνήθηκε.

“Είχα ψωνιστεί με το θέατρο τότε και έλεγα δεν θα κάνω ποτέ τηλεόραση στη ζωή μου -ήμουν στο Εθνικό Θέατρο και είχα και έναν μικρό ρόλο στην Επίδαυρο- και είπα όχι” αποκάλυψε, μεταξύ άλλων…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:06