search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:59
MENU CLOSE

Από την Χρυσή Αυγή στο κόμμα του Κασιδιάρη ο Στιβ Γιατζόγλου

23.06.2020 10:14
Από την Χρυσή Αυγή στο κόμμα του Κασιδιάρη ο Στιβ Γιατζόγλου - Media

 

Μέλος του νέου κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη, «Έλληνες Γ.Τ.Π.», είναι και επίσημα ο  πρώην προπονητής, Στιβ Γιατζόγλου.

Μάλιστα ο παλαίμαχος προπονητής ανέλαβε τον τομέα αθλητισμού, μαζί με τον Αναστάσιο Ψαθά που υπήρξε παγκόσμιος πρωταθλητής Μαραθωνίου.

Στο παρελθούν δεν είναι λίγες οι φορές που ο Ελληνοαμερικανός προπονητής, με τον ακροδεξιό του λόγο, έχει τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, δεχόμενος δικαίως σκληρή κριτική.

Στο παρελθόν είχε στηρίξει δημόσια την Χρυσή Αυγή και τον Νίκο Μιχαλολιάκο και το 2019 ο Στιβ Γιατζόγλου υπήρξε και υποψήφιος βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή στην Α’ Πειραιώς.

«Εμένα μου αρέσει να με λένε πατριώτη. Να με λένε Έλληνα. Τι σημαίνει Χρυσαυγίτης; Εσένα θα σου άρεσε να σε λένε κάπως επειδή ψήφισες τον Τραμπ; Ποια είναι η διαφορά δηλαδή; Δεν με πειράζει», έχει δηλώσει κατά το παρελθόυν ο Στιβ Γιατζόγλου, ενώ έχει τολμήσει να αμφισβητήσει ακόμα και τα γεγονότα στην δολοφονία Φύσσα, υπερασπιζόμενος τη Χρυσή Αυγή και εκφράζοντας την άποψη ότι δεν πρόκειται για εγκληματική οργάνωση.

«Εσύ πιστεύεις ότι πήγε (ο Ρουπακιάς) να σκοτώσει τον Φύσσα; Ότι πήγαν κάποιοι άνθρωποι να σκοτώσουν τον Φύσσα; Παρεξηγήθηκε όμως αυτό που είπα εγώ “ως κακή στιγμή”; Γιατί όντως ήταν μια κακή στιγμή που τσακώθηκε με έναν εγκληματία που τον μαχαίρωσε και τον σκότωσε. Πρέπει να τιμωρηθεί αυτός που τον σκότωσε. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι ήταν οργανωμένο το έγκλημα. Τα δύο παιδιά όμως που άνηκαν στην Χρυσή Αυγή και τα σκότωσαν ήταν οργανωμένο έγκλημα», είχε δηλώσει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10