search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:14
MENU CLOSE

Φίλης: Νέα στήριξη σε Παπαδημούλη, αποστάσεις από Παππά

23.06.2020 10:17
5084503.jpg

 

Αποστάσεις φαίνεται να τηρεί ο Νίκος Φίλης από το Νίκο Παππά, με όσα είπε στο πλαίσιο συνέντευξής του στο χθεσινοβραδινό δελτίο του Kontra Channel σε σχέση με τους διαλόγους που δημοσιοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Προανακριτικής. Για την ακρίβεια, ερωτηθείς για τις εξελίξεις κινήθηκε μεταξύ χλιαρής στήριξης και αποστάσεων από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ καθώς έκανε αναφορά στα ερωτηματικά για τη γνησιότητα του ηχητικού και το αν είναι προϊόν μοντάζ, και ότι πρόκειται για γαλάζιο αντιπερισπασμό, ενώ ανέφερε ότι ο Νίκος Παππάς έδωσε τις εξηγήσεις του οι οποίες είναι .»πειστικές». Στη συνέχεια όμως συγκρίνοντας τις περιπτώσεις Παππά και Παπαδημούλη είπε ότι «δεν είναι όλα τα θέματα ίδια».

Τις προηγούμενες ημέρες ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ βγήκε μπροστά υποστηρίζοντας τον ευρωβουλευτή του κόμματος Δημήτρη Παπαδημούλη για το θέμα με τα ακίνητα και την ενοικίασή τους μέσω ΜΚΟ σε μετανάστες, υπό το σκεπτικό ότι δεν μπορεί τα στελέχη του κόμματος να μένουν εκτεθειμένα στις επιθέσεις της ΝΔ και της κυβέρνησης .

Ειδικότερα, ερωτηθείς χθες για τη θέση του αναφορικά με την υπόθεση Παπαδημούλη, ότι δεν πρέπει να αφεθούν οι πολιτικοί αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ να τον «κατασπαράξουν» σημείωσε ότι ουσιαστικά πρόκειται για μια «πολιτική τοποθέτηση που λέει ότι δεν μπορεί χωρίς στοιχεία να ρίχνουμε ανθρώπους στα σκυλιά, αυτό θέλουν οι αντίπαλοί μας, θέλουν να δημιουργήσουν σκιές γύρω από πρόσωπα και στην ουσία ο στόχος είναι ο ίδιος ο Τσίπρας, αλλά δεν το λένε».

«Είναι λάθος», συνεχίζει, «να μην λαμβάνονται υπόψη τα πραγματικά δεδομένα» και με την πρώτη καταγγελία που υπάρχει για κάποιο πρόσωπο το κόμμα να σπεύδει να πάρει αποστάσεις. «Η αλληλεγγύη δεν σημαίνει κουκούλωμα είπε, τα θέματα διερευνώνται δημοσίως, και δεν είναι τα ίδια όλα»

Άλλο, είπε, είναι «οι ταινίες όπου έχει ηχογραφηθεί, σε συνομιλίες, ο Παππάς από τον Μιωνή», όπου «προκύπτουν τα θέματα που ξέρετε» και άλλο το θέμα μιας περιουσίας η οποία είναι νόμιμη, φορολογημένη και μάλιστα τα εισοδήματα από αυτή την περιουσία «πηγαίνουν στην εξυπηρέτηση κοινωνικών αναγκών φτωχών ανθρώπων, Ελλήνων και ξένων».

Εν ολίγοις φαίνεται να βάζει μια διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στις δύο περιπτώσεις και κατά συνέπεια στο βαθμό πολιτικής στήριξης που χρήζει καθεμία εξ αυτών από το κόμμα.

Το απόσπασμα μετά το 5’29”

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33