search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:12
MENU CLOSE

Τέλος ο Αλβέρτης από τον Παναθηναϊκό

23.06.2020 12:46
Τέλος ο Αλβέρτης από τον Παναθηναϊκό - Media

 

Είναι πλέον γεγονός και θα πάρει επίσημο χαρακτήρα μόλις ανακοινωθεί και από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ο λόγος για τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, τον επί σειρά ετών εμβληματικό αρχηγό των «πρασίνων» και νυν team manager και διευθυντή της ακαδημίας του «τριφυλλιού», ο οποίος χθες βράδυ ενημερώθηκε να παραστεί στα γραφεία της ομάδας για να λύσει τη συνεργασία του. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr, ο 46χρονος βετεράνος διεθνής forward υπέγραψε τα σχετικά έγγραφα και πλέον αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για παραίτηση αλλά για ένα «διαζύγιο» με μονόπλευρη επιθυμία.

Η αποχώρηση του “Φραγκι” από τον εξάστερο, που έρχεται να προστεθεί στο σοκ που προκάλεσε η αποστασιοποίηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τα δρώμενα της ομάδας, δρομολογεί ραγδαίες εξελίξεις, αφού στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται και ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος, που συν τοις άλλοις, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει πρόταση από ομάδα της Euroleague για την θέση του general manager.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:03