search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:49
MENU CLOSE

Απίστευτο βίντεο: Δυο ποταμόπλοια τσακίζονται κάτω από μια γέφυρα – Το ποτάμι φούσκωσε από τη βροχή (Video)

23.06.2020 12:56
Απίστευτο βίντεο: Δυο ποταμόπλοια τσακίζονται κάτω από μια γέφυρα – Το ποτάμι φούσκωσε από τη βροχή (Video) - Media

 

Η Σερβία τα τελευταία 24ωρα χτυπιέται αλύπητα από κύμα κακοκαιρίας. Χαρακτηριστικό του είναι, οι έντονες βροχοπτώσεις, τόσο έντονες που πολλά ποτάμια πλημμύρισαν και οι κάτοικοι των γύρω περιοχών αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. 
Ο ποταμός Ιμπαρ, ένα μεγάλο ποτάμι της χώρας, φούσκωσε και εκείνος επικίνδυνα από τις βροχές με αποτέλεσμα σε πολλά σημεία του το νερό να υπερχειλίσει και να προκαλέσει πλημμύρες.
Χαρακτηριστικό είναι αυτό που συνέβη στη γέφυρα του ποταμού Ιμπαρ, που περνάει από το κέντρο της πόλης Κράλιεβο, όπου το φουσκωμένο ποτάμι παρέσυρε δυο μεγάλα ποταμόπλοια. Τα πλοία φτάνουν στη γέφυρα η οποία πλέον είναι πολύ χαμηλά επειδή έχει φουσκώσει και συντρίβονται με το νερό να παρασύρει ότι έχει απομείνει. 
Η περιοχή έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης με τις αρχές να υπολογίζουν ότι τουλάχιστον 700 μικρά σπίτια έχουν καλυφθεί από τα νερά και τις λάσπες. 
  
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:48