search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:17
MENU CLOSE

Νεογέννητο βρέθηκε πεταμένο σε κάδο μέσα σε δημόσια τουαλέτα – Δεν είχε κοπεί ούτε ο ομφάλιος λώρος του (Video)

23.06.2020 13:50
Νεογέννητο βρέθηκε πεταμένο σε κάδο μέσα σε δημόσια τουαλέτα – Δεν είχε κοπεί ούτε ο ομφάλιος λώρος του (Video) - Media

 

 Όσοι περνούσαν έξω από τις δημόσιες τουαλέτες σε δρόμο της πόλης Λανζχού της Κίνας άκουγαν ένα επίμονο κλάμα μωρού αλλά κανείς δεν είχε δώσει σημασία. Μέχρι που ήρθαν οι υπάλληλοι του δήμου καθαριότητας για να καθαρίσουν τους κάδους της τουαλέτας και τότε το είδαν.
Ένα νεογέννητο μωρό, που είχε ακόμη πάνω του τα αίματα από τη γέννα, και τον ομφάλιο λώρο ολόκληρο, να βρίσκεται με το κεφάλι προς τα κάτω μέσα σε ένα μεγάλο κάδο που πετάνε τα χρησιμοποιημένα χαρτιά υγείας. 
Οι άνθρωποι τα έχασαν. Προφανώς κάποια έγκυος γυναίκα που δεν ήθελε να γίνει μητέρα, γέννησε στην τουαλέτα μόνη της και μόλις βγήκε το παιδί το πέταξε στα σκουπίδια. 
Ευτυχώς το μωράκι ζούσε ακόμη και οι υπάλληλοι καθαριότητας του δήμου κάλεσαν ασθενοφόρο. Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης όπου το τάισαν αλλά και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και είναι καλά.
Πλέον η αστυνομία εξετάζει τις κάμερες ασφαλείας στην είσοδο της τουαλέτας προκειμένου να δει ποια γυναίκα έγκυος μπήκε μέσα το γέννησε και το παράτησε. 
Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία, περίπου 100.000 μωρά εγκαταλείπονται στην Κίνα κάθε χρόνο, κάτι που ισοδυναμεί με περισσότερα από 270 μωρά τη μέρα. Σύμφωνα με το κινεζικό ποινικό δίκαιο, κάθε γονέας που εγκαταλείπει τα παιδιά του μπορεί να φυλακιστεί μέχρι και πέντε χρόνια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24