search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:25
MENU CLOSE

Ήπιε 10 μπουκάλια μπύρα και δεν πήγε τουαλέτα για 18 ώρες – Η ουροδόχος κύστη του διαλύθηκε

23.06.2020 14:35
Ήπιε 10 μπουκάλια μπύρα και δεν πήγε τουαλέτα για 18 ώρες – Η ουροδόχος κύστη του διαλύθηκε  - Media

 

Ρεκόρ ανοησίας, πρέπει να έσπασε ένας κινέζος ο οποίος ήπιε το ένα μετά το άλλο, 10 μπουκάλια μπύρας και στη συνέχεια έπεσε για ύπνο. Όταν ξύπνησε δεν πήγε στην τουαλέτα και κράτησε τα ούρα του επί 18 ολόκληρες ώρες. 
Την επόμενη μέρα που ακόμη δεν είχε πάει στην τουαλέτα, τον έπιασε έντονο κοιλιακό άλγος. Ο κ. Χου (έτσι είναι το επίθετο του) διπλώνονταν στα δυο από τους πόνους. Μέχρι που αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο και όχι στην τουαλέτα.
Με την πρώτη αξονική τομογραφία οι γιατροί στο Λαικό Νοσοκομείο της πόλης Ζχούσι έφριξαν. Είδαν την κύστη του ασφυκτικά γεμάτη σε σημείο να έχει παρουσιάσει σημάδια ρωγμών σε τρια σημεία.  


Την ίδια στιγμή ο ασθενής, ο κ. Χου δεν μπορούσε να ξαπλώσει από τον πόνο. Οι γιατροί τον προέτρεψαν να ουρήσει, κάτι που δεν κατάφερε όμως μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες. 
Τον έβαλαν εσπευσμένα στο χειρουργείο και η επέμβαση ήταν επιτυχής. Οι γιατροί είπαν πως λίγο ακόμη να καθυστερούσε κινδύνευε η ζωή του αφού τα ούρα του είχαν αρχίσει ήδη να βγαίνουν από τις ρωγμές της κύστης, στα εσωτερικά του όργανα. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:25