search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:04
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Μάταια συνεχίζει τους αντιπερισπασμούς ο Πέτσας – Φοβάται η ΝΔ για τον Σαμαρά;

23.06.2020 16:19
ΣΥΡΙΖΑ: Μάταια συνεχίζει τους αντιπερισπασμούς ο Πέτσας - Φοβάται η ΝΔ για τον Σαμαρά; - Media

 

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συνεχίζει μάταια τους αντιπερισπασμούς, μήπως και ξεχαστούν οι ευθύνες του για τη διασπάθιση δημόσιου χρήματος σε ανύπαρκτα ΜΜΕ», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας εκ νέου στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επαναλαμβάνει πως «αντί η κυβέρνηση να ζητά από τον ΣΥΡΙΖΑ τη διαγραφή του κ. Παππά, μπορεί κάλλιστα να κάνει η ίδια, αυτό που προσπαθεί να της επιβάλλει ο κ. Σαμαράς. Να διευρύνει το κατηγορητήριο, να τον συμπεριλάβει σε αυτό και να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση».

«Εκτός εάν φοβάται κάτι για τον κ. Σαμαρά και τις εκκρεμότητές του, που σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επωμισθεί. Γιατί αυτός, όντως, δύσκολα διαγράφεται…», συμπληρώνει.

Νωρίτερα, απάντηση στη δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, από το Μεσολόγγι έδωσε ο Στέλιος Πέτσας, στην οποία επισήμανε:

«Ο κ. Τσίπρας αντί να απαντήσει επί της ουσίας και να αποβάλει τον κ. Παππά, πέταξε την μπάλα στην εξέδρα. Ας μην έχει όμως αυταπάτες. Έχει μόνο δύο επιλογές. Είτε θα διαγράψει τον κ. Παππά, είτε θα αναλάβει την ευθύνη του παρακράτους. Περιμένουμε την απάντησή του. Το θέμα δεν κλείνει. Θα θέτουμε συνεχώς τον κ. Τσίπρα προ των ευθυνών του».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, επίθεση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα που ζήτησε την διαγραφή Παππά εξαπέλυσε η Κουμουνδούρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θα προτείναμε στον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, που φέρνει στη Βουλή παράνομες ηχογραφήσεις και τις ερμηνεύει κατά το δοκούν, όταν μιλά για «παρακράτος» και ζητά διαγραφές, να είναι λίγο πιο προσεκτικός.

Ειδικά όταν το πανελλήνιο πλέον γνωρίζει πως ο ίδιος καλύπτεται από τον κ. Μητσοτάκη, αν και φέρει όχι μόνο πολιτικές αλλά και ποινικές ευθύνες, για την εν κρυπτώ χρηματοδότηση με δημόσιο χρήμα ανύπαρκτων ΜΜΕ, τη λίστα των οποίων αρνείται να δώσει στη δημοσιότητα.

Σε ό,τι δε αφορά την ουσία, αντί η ΝΔ να ζητά τη διαγραφή του κ. Παππά, αφού κόπτεται τόσο πολύ, ας διευρύνει η ίδια το κατηγορητήριο και ας τον συμπεριλάβει».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:03