search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:42
MENU CLOSE

Η Μαρέβα Μητσοτάκη αποχωρεί από την Zeus & Dione

24.06.2020 08:49
Η Μαρέβα Μητσοτάκη αποχωρεί από την Zeus & Dione - Media

 

Σε αναζήτηση αγοραστή για τις μετοχές της στην εταιρεία Zeus + Dione, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Πρώτο Θέμα η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη – Γκραμπόφσκι. Μια εταιρεία την οποία η ίδια δημιούργησε το 2012 μαζί με τη φίλη της Δήμητρα Κολοτούρα.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη- Γκραμπόφσκι σκεφτόταν εδώ και αρκετό καιρό το τι θα κάνει τόσο με την εταιρεία της όσο και με την αντιπροεδρία της οργάνωσης Endeavor αφού η εμπλοκή με την πολιτική έστω και έμμεσα έχει ένα τίμημα.

Έτσι ύστερα από πολύ σκέψη πήρε την απόφαση να ξεκινήσει τις διαδικασίες για την πώληση των μετοχών, ενώ προτίθεται να αποχωρήσει και από την αντιπροεδρία της οργάνωσης Endeavor, το παράρτημα της οποίας είχε η ίδια ιδρύσει στην Ελλάδα.

Η κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη πριν την ίδρυση της Zeus + Dione είχε εργαστεί στην Deutsche Bank, ενώ το 2007 ίδρυσε την MG Capital Advisors SA και το 2010 την Eternia Capital. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως με απόφαση της κας Μητσοτάκη η εταιρεία της Zeus + Dione θέλοντας να συμβάλλει με τον τρόπο της στην ενίσχυση και την προστασία του νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας μας, απέναντι στην πανδημία, είχε ανακοινώσει τη δωρεά 2.000 πιστοποιημένων μασκών προστασίας των ματιών.

Πηγή: protothema

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:42