search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:16
MENU CLOSE

Μπέλλος: Πρώην συμπαίκτρια μου ζήτησε να κάνουμε το ζευγάρι για να μας παίζουν τα κανάλια (Video)

24.06.2020 09:29
Dj Decibel: Συγκινεί η σύζυγός του - «Μου χάρισες δυο αγγελούδια και ξαφνικά μια μέρα μας αφήνεις»  - Media

 

Αποκαλύψεις από τα παρασκήνια του MasterChef έκανε ο Δημήτρης Μπέλλος, υποστηρίζοντας ότι μια συμπαίκτριά του, τού είχε προτείνει λίγο πριν μπουν στο σπίτι να παριστάνουν το ζευγάρι με σκοπό να έχουν μεγαλύτερη προβολή.

Ωστόσο, ο πρώην παίκτης του Masterchef, δεν διευκρίνισε σε ποια παίκτρια αναφέρεται. Πάντως, τόνισε ότι πρόκειται για κάποια που κατά τη διάρκεια του ριάλιτι τον “στόλισε” με διάφορα κοσμητικά επίθετα.

«Υπήρξε συμπαίκτριά μου η οποία με πλησίασε λίγο πριν μπούμε στο σπίτι του «MasterfChef» και μου είχε προτείνει να κάνουμε το ζευγάρι για να μας παίζουν στην τηλεόραση, λέγοντάς μου μάλιστα «να κάνουμε όπως γινόταν πέρσι με τον Πάνο και την Ασημίνα». Της απάντησα ένα ξερό «θα δούμε» εκείνη τη στιγμή. Εννοείται πως με εκδικήθηκε με τα κοσμητικά επίθετα με τα οποία με χαρακτήριζε στη συνέχεια. Με στόλισε σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο! (γέλια) Μαντέψτε ποια είναι, δεν θα πω το όνομά της. Δεν είναι δύσκολο!», ανέφερε συγκεκριμένα,μιλώντας στο περιοδικό YOUweekly.

Όπως είναι γνωστό, ο Δημήτρης Μπέλλος δημιούργησε τελικά  μια σχέση στο παιχνίδι και συγκεκριμένα, με τη Μαρία με την οποία εξακολουθούν να είναι ζευγάρι και να κάνουν επαγγελματικά σχέδια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33