28/11/2020 07:54:10

Μπέλλος: Πρώην συμπαίκτρια μου ζήτησε να κάνουμε το ζευγάρι για να μας παίζουν τα κανάλια (Video)

Μπέλλος: Πρώην συμπαίκτρια μου ζήτησε να κάνουμε το ζευγάρι για να μας παίζουν τα κανάλια (Video) - Media

 

Αποκαλύψεις από τα παρασκήνια του MasterChef έκανε ο Δημήτρης Μπέλλος, υποστηρίζοντας ότι μια συμπαίκτριά του, τού είχε προτείνει λίγο πριν μπουν στο σπίτι να παριστάνουν το ζευγάρι με σκοπό να έχουν μεγαλύτερη προβολή.

Ωστόσο, ο πρώην παίκτης του Masterchef, δεν διευκρίνισε σε ποια παίκτρια αναφέρεται. Πάντως, τόνισε ότι πρόκειται για κάποια που κατά τη διάρκεια του ριάλιτι τον “στόλισε” με διάφορα κοσμητικά επίθετα.

«Υπήρξε συμπαίκτριά μου η οποία με πλησίασε λίγο πριν μπούμε στο σπίτι του «MasterfChef» και μου είχε προτείνει να κάνουμε το ζευγάρι για να μας παίζουν στην τηλεόραση, λέγοντάς μου μάλιστα «να κάνουμε όπως γινόταν πέρσι με τον Πάνο και την Ασημίνα». Της απάντησα ένα ξερό «θα δούμε» εκείνη τη στιγμή. Εννοείται πως με εκδικήθηκε με τα κοσμητικά επίθετα με τα οποία με χαρακτήριζε στη συνέχεια. Με στόλισε σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο! (γέλια) Μαντέψτε ποια είναι, δεν θα πω το όνομά της. Δεν είναι δύσκολο!», ανέφερε συγκεκριμένα,μιλώντας στο περιοδικό YOUweekly.

Όπως είναι γνωστό, ο Δημήτρης Μπέλλος δημιούργησε τελικά  μια σχέση στο παιχνίδι και συγκεκριμένα, με τη Μαρία με την οποία εξακολουθούν να είναι ζευγάρι και να κάνουν επαγγελματικά σχέδια.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.