search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:27
MENU CLOSE

Απαγωγή Μαρκέλλας: «Δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα η 33χρονη», λέει ο αδελφός – Ερευνάται εμπλοκή επιχειρηματία (Video)

24.06.2020 10:20
Απαγωγή Μαρκέλλας: «Δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα η 33χρονη», λέει ο αδελφός - Ερευνάται εμπλοκή επιχειρηματία (Video) - Media

 

Τα άτομα που συμμετείχαν μαζί με την 33χρονη γυναίκα στην απαγωγή της 10χρονης αναζητούν οι αστυνομικοί, που έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της και τη φωτογραφία της.

Με αυτό τον τρόπο οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση της απαγωγής του μικρού κοριτσιού ελπίζουν ότι θα λάβουν πληροφορίες για τη δράση της 33χρονης, αλλά και για άτομα που την βοήθησαν ή βρίσκονταν μαζί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικές αρχές έχουν επικεντρώσει τις έρευνες τους σε συγκεκριμένο άτομο το οποίο φέρεται να είναι επιχειρηματίας

«Δεν ήταν μόνη της στο διαμέρισμα»

Την ίδια ώρα, ο αδελφός της 10χρονης, θεωρεί ότι στην υπόθεση της απαγωγής, εκτός από την 33χρονη, εμπλέκονται κι άλλα πρόσωπα.

«Η αδελφή μου ξέρει πολλά. Όσο περνάνε οι μέρες έρχονται εικόνες η μια πίσω από την άλλη. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί σέβομαι την έρευνα. Θα σας πω μόνο ένα πράγμα μόνο. Δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτήν την γυναίκα» υποστήριξε ο 25χρονος, μιλώντας στο MEGA.

Παράλληλα, το μόνο που εκμυστηρεύτηκε το μικρό κορίτσι στον αδελφό του ήταν ότι δεν μπορεί να κλείσει εύκολα τα μάτια της, γιατί βλέπει συνέχεια το πρόσωπο της αδίστακτη γυναίκας που την άρπαξε από το σχολείο.

«Δεν είναι εύκολο για την αδερφή μου να είναι μέσα στο νοσοκομείο. Σαν παιδάκι με ρωτάει γιατί παραμένει μέσα ενώ δεν είναι άρρωστη. Αν οι αρχές κρίνουν ότι πρέπει να μείνει κι άλλο νομίζω ότι το καλύτερο είναι να μένω μαζί της τα βράδια. Να νιώσει την οικογενειακή ηρεμία που έχει ανάγκη» πρόσθεσε ο 25χρονος.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:26