search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:35
MENU CLOSE

Ο ακροδεξιός ρατσιστής οπαδός της Μπέρνλει που έγραψε σε πανό White lives matter, απολύθηκε σήμερα από τη δουλειά του

24.06.2020 15:58
Ο ακροδεξιός ρατσιστής οπαδός της Μπέρνλει που έγραψε σε πανό White lives matter, απολύθηκε σήμερα από τη δουλειά του - Media

 

Το να είσαι οξυγονοκολλητής και να δίνεις όλον σου το μισθό για να νοικιάσεις ένα αεροπλάνο που θα σέρνει το πανό White Lives Matter δεν είναι και το πιο έξυπνο πράγμα στον κόσμο. Από την άλλη θα μπορούσε να πει κάποιος, πως είναι δυνατόν να είσαι φασίστας, ρατσιστής και έξυπνος; 
Ο οπαδός της Μπερνλει Jake Hepple συνδυάζει όλα τα παραπάνω. Είναι φασίστας, είναι ρατσιστής αλλά δεν είναι έξυπνος. Νοίκιασε αεροπλάνο δίνοντας όλον το μισθό του για να γράψει ένα σύνθημα που φωνάζουν οι ακροδεξιοί οπαδοί του Τραμπ, και να πάει κόντρα σε ποιον; Ποιος είπε ότι οι ζωές των λευκών δεν μετράνε. 
Ο Jake την επόμενη μέρα από την κίνηση αυτή που έκανε, πήγε στη δουλειά του και κοκορευόταν ότι θα το ξαναέκανε. Με τη δημοσιότητα που πήρε όλο αυτό το ζήτημα, τον ενημέρωσαν να πάει από το λογιστήριο και τον ευχαρίστησαν για τη συνεργασία. Μάλιστα η εταιρία έβγαλε και ανακοίνωση που αναφέρει σωστά «Η εταιρία μας δε συγχωρεί ούτε ανέχεται οποιαδήποτε μορφή ρατσισμού»
Πάντως και η ομάδα του η Μπέρνλει του επιφύλασσε μια έκπληξη και του απαγόρευσε δια παντώς να πηγαίνει στο γήπεδο της. Τώρα ο ίδιος κλασσικός φασίστας και ρατσιστής, μετά από τα όσα έκανε ζητάει την προστασία της αστυνομίας γιατί λέει ότι κινδυνεύει από τις… διαμαρτυρίες. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26