search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:38
MENU CLOSE

Μπαράκ Ομπάμα και Τέιλορ Σουίφτ μεταξύ αυτών που θα πάρουν μέρος στο «Stonewall Day»

25.06.2020 06:19
Μπαράκ Ομπάμα και Τέιλορ Σουίφτ μεταξύ αυτών που θα πάρουν μέρος στο «Stonewall Day» - Media

 

Το Pride Live ανακοίνωσε ποιοι θα λάβουν μέρος στην ειδική εκδήλωση συνεχούς ροής «Stonewall Day», που θα προβληθεί αυτήν την Παρασκευή, 26 Ιουνίου από τις 12:45 μ.μ. έως τις 3:00 μ.μ. ET, μέσω των λογαριασμών του, σε Facebook και YouTube.

Ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα θα απευθύνει μήνυμα στην κοινότητα LGBTQ κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης. Μεταξύ αυτών που θα λάβουν μέρος είναι και οι: Taylor Swift, Demi Lovato, Cynthia Erivo, Kesha, Hayley Kiyoko, Katy Perry, Christian Siriano, George Takei, Donatella Versace, Chelsea Clinton. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει το transgender μοντέλο Geena Rocero.

Εκτός από τον εορτασμό της επετείου των ιστορικών ταραχών του Stonewall του 1969, η εκδήλωση συμπίπτει με την πέμπτη επέτειο της ιστορικής απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ για την ισότητα στο γάμο.

Τα έσοδα από την εκπομπή του «Stonewall Day» θα δοθούν σε οργανισμούς LGBTQ που πλήττονται περισσότερο από την πανδημία COVID-19, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Σχεδόν όλες οι εκδηλώσεις Pride για τον Ιούνιο του 2020 -συμπεριλαμβανομένης της ετήσιας Pride Parade της Νέας Υόρκης για την επέτειο από τις ταραχές στο Stonewall- έχουν ακυρωθεί λόγω της πανδημίας. Σήμερα, 25 Ιουνίου, μία μέρα πριν από την εκδήλωση Pride Live, οι πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς «Pose», Billy Porter και MJ Rodriguez θα συμμετάσχουν στο «She’s a Riot», μια τριών ωρών εικονική πορεία και συλλαλητήριο για να υποστηρίξουν το Marsha P. Johnson Institute και τους LGBTQ έγχρωμους ανθρώπους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15