search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:10
MENU CLOSE

Ο Άδωνις είναι η… φωνή του Σαμαρά

25.06.2020 06:34
adonisamaras.jpg

 

Ο υπουργός Ανάπτυξης ουδέποτε έχει κρύψει τη συμπάθειά του στον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος ήταν άλλωστε εκείνος που του άνοιξε τις πόρτες της Ν.Δ. Αργά το βράδυ της Δευτέρας, απαντώντας στη Βουλή στον Νίκο Παππά, ο Γεωργιάδης επιβεβαίωσε τη φήμη που τον συνοδεύει, υπερασπιζόμενος φανατικά τον πρώην πρωθυπουργό.

«Κύριε Παππά, αφήστε τι θα κάνει και τι δεν θα κάνει ο Σαμαράς και ας μείνετε στο τι κάνατε εσείς», είπε ο υπουργός, προσθέτοντας πως «το αν έχει πολιτικό θάρρος ή όχι ο Σαμαράς δεν θα το κρίνετε εσείς, κύριε Παππά.

Το έχει κρίνει η πολιτική του διαδρομή όλο αυτό το διάστημα που ο ελληνικός λαός τον τίμησε με όλα τα αξιώματα. Ξέρετε τι άλλο τον έχει κρίνει; Η φράση που θα σας πάει μέχρι τέλους, όπως και σας πάει».

Ενώ μάλιστα χθες στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ο Άδωνις Γεωργιάδης έφτασε την υπεράσπιση του μέχρι κεραίας λέγοντας ότι ο Αντώνης Σαμαράς τους “πάει αίμα”. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:10