search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:45
MENU CLOSE

O δικηγόρος της 33χρονης δίνει απάντηση στο ερώτημα γιατί κατέστρεψε κινητό και λάπτοπ η κατηγορούμενη

25.06.2020 06:40
O δικηγόρος της 33χρονης δίνει απάντηση στο ερώτημα γιατί κατέστρεψε κινητό και λάπτοπ η κατηγορούμενη  - Media

 

«Αν αποδειχθεί ότι πίσω από την κατηγορούμενη κρύβεται κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων ή οτιδήποτε άλλο και έχουμε να κάνουμε με μια βαρύτερη περίπτωση θα παραιτηθώ της υπερασπίσεως», ανέφερε κατηγορηματικά ο δικηγόρος της 33χρονης που κατηγορείται για την απαγωγή της Μαρκέλλας, στη Θεσσαλονίκη.

«Όσον αφορά το κινητό και τον σκληρό δίσκο από το λάπτοπ που κατέστρεψε, το έκανε για να αποτρέψει την σύλληψή της και να πάει στην Θεσσαλονίκη και να παραδοθεί, αλλά και γιατί ήθελε να προστατέψει ανθρώπους με τους οποίους είχε συνευρεθεί ερωτικά και δεν ήθελε να τους εκθέσει, αλλά και ιδιωτικές φωτογραφίες της. Οχι γιατί θέλει να συγκαλύψει κάποιους» ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, σε ερώτηση που του έγινε και αφορούσε τους λόγους για τους οποίους η 33χρονη κατέστρεψε το λάπτοπ και το κινητό της. Μάλιστα, τόνισε ότι ήθελε να προστατέψει ανθρώπους με τους οποίους συνεβρέθη ερωτικά.

«Πάσχει από κατάθλιψη, επειδή έχασε την επιμέλεια του παιδιού της» 

Ο κ. Νουλέζας στάθηκε στην άσχημη ψυχολογική κατάσταση της 33χρονης, καθώς όπως είπε πάσχει από κατάθλιψη, επειδή έχασε την επιμέλεια του παιδιού της και για αυτό τον λόγο στράφηκε στα ναρκωτικά.

Επιπλέον, ανέφερε και ότι ο πρώην σύντροφός της ήταν αυτό που την ανάγκαζε να εκδίδεται, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η εντολέας μου εξαναγκαζόταν να εκδίδεται από τον πρώην σύντροφό της. Δεν το έκανε από οικονομική ανάγκη. Από τον Φεβρουάριο έχασε την επιμέλεια του παιδιού της την οποία πήρε ο πρώην σύζυγός της και έπεσε σε κατάθλιψη. Παίρνει σκληρά ναρκωτικά και ζάναξ».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24