search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 00:14
MENU CLOSE

Αρπαγή Μαρκέλλας: Ζήτησε μεταγωγή στον Κορυδαλλό η 33χρονη γιατί κινδυνεύει η ζωή της

25.06.2020 12:12
Αρπαγή Μαρκέλλας: Ζήτησε μεταγωγή στον Κορυδαλλό η 33χρονη γιατί κινδυνεύει η ζωή της - Media

 

Κίνδυνο της σωματικής ακεραιότητας της 33χρονης πελάτισσάς του διαβλέπει ο συνήγορός της Βασίλης Νουλέζας και ζήτησε να μεταχθεί από τις φυλακές της Θήβας στις φυλακές του Κορυδαλλού. Ο δικηγόρος της «κοκκινομάλλας» που προφυλακίστηκε για την αρπαγή της 10χρονης μαθήτριας από την Τούμπα της Θεσσαλονίκης υπέβαλε αίτημα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Όπως τόνισε ο κ. Νουλέζας, στις φυλακές Θηβών κρατούνται γυναίκες για σοβαρά αδικήματα και γι αυτό τον λόγο η πελάτισσά του κινδυνεύει. «Στην Θήβα κρατούνται κατάδικες για ανθρωποκτονίες και άλλα βαριά ποινικά αδικήματα. Θα κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα της» αναφέρει στο υπόμνημά του ο δικηγόρος της 33χρονης προσωρινά κρατούμενης.

Στο μεταξύ, η 10χρονη μαζί με τον μικρότερο αδερφό της διαμένουν από χθες Τετάρτη σε κέντρο φιλοξενίας ανηλίκων μέχρι να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το μέλλον τους, ενώ ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο Open TV αναφέρθηκε στην παρέμβαση γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος τον κάλεσε και του ζήτησε να γίνει εξωδικαστικός συμβιβασμός, εις γνώση του δικηγόρου της 33χρονης. «Δεν θέλω να δημοσιοποιήσω το πρόσωπο γιατί θα γίνει χαμός» είπε ο κ. Κούγιας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03