search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:28
MENU CLOSE

Πρόεδρος ΣΔΕ: Η κινητικότητα στη διαφημιστική αγορά έχει ήδη επανέλθει

25.06.2020 12:52
Πρόεδρος ΣΔΕ: Η κινητικότητα στη διαφημιστική αγορά έχει ήδη επανέλθει - Media

 

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη – λόγω των ειδικών συνθηκών που διαμορφώθηκαν με τον COVID-19 – η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ), με απαρτία των μελών του Συνδέσμου σύμφωνα με το Καταστατικό και την παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Τα Μέλη του ΣΔΕ  ενέκριναν την Έκθεση Πεπραγμένων για το 2019, τον Οικονομικό Απολογισμό για την οικονομική χρήση που έληξε (2019), καθώς και τον Προϋπολογισμό του 2020.

Ο Πρόεδρος του ΣΔΕ, Γρηγόρης Αντωνιάδης στη σύντομη ομιλία του, αφού ευχαρίστησε τα μέλη, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της ομάδας Digital του Συνδέσμου για την εξαιρετική συνεργασία, ανέφερε ότι το 2019 υπήρξε μια χρονιά πολλαπλών εκλογικών αναμετρήσεων στην οποία ο Σύνδεσμος κατάφερε να υλοποιήσει πλήθος πρωτοβουλιών σε όλους τους τομείς.

Αναφερόμενος στο 2020  δήλωσε  αισόδοξος, φύσει και θέσει, επισήμανε ωστόσο την σημασία της  της ελεύθερης από διοικητικές παρεμβάσεις, λειτουργία της αγοράς και είπε χαρακτηριστικά  «Στο 1ο εξάμηνο, όπως ήταν αναμενόμενο, επικράτησε σιγή στα θεσμικά θέματα. Όμως η κινητικότητα έχει ήδη επανέλθει. Παρακολουθούμε στενά όσα γράφονται για πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την ενίσχυση της διαφημιστικής αγοράς, αλλά και όσα διαρρέουν για πιθανή νομοθετική ρύθμιση των media spec και ως ΣΔΕ έχουμε φροντίσει να κάνουμε σαφείς τις θέσεις μας».

Λόγω του χρόνου διεξαγωγής της φετινής Γενικής Συνέλευσης, στην παρουσίαση της η Γενική Διευθύντρια του Συνδέσμου, κ. Νερίνα Κομιώτη, αναφέρθηκε τόσο στα πεπραγμένα του 2020, αλλά και σε όσα ο Σύνδεσμος υλοποίησε στο πρώτο εξάμηνο του 2020. Η κ. Κομιώτη στάθηκε ιδιαίτερα στις προσπάθειες που καταβλήθηκαν με την έναρξη της πανδημίας και το lockdown, ώστε να εξακολουθήσει ο Σύνδεσμος να προσφέρει στις εταιρίες-μέλη του αξία, μέσα από την ενημέρωση και τη γνώση. «Σχεδόν 30 ενημερωτικά δελτία, 16 webinars, το Covid Compendium της WFA, ο 10λογος με όσα θα έπρεπε ως διαφημιζόμενοι να προσέξουμε, η νέα ενότητα στο site μας Covid insights, όπου με πολύ διάβασμα, συγκεντρώναμε από την πρώτη κιόλας ημέρα της κρίσης και σχολιάζαμε σε καθημερινή βάση, έρευνες, τάσεις, άρθρα και απόψεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, 6+6 τάσεις και insights για μετά την καραντίνα, τα αγαπημένα των μελών μας publicity reports και πολλά ακόμα που ελπίζουμε πραγματικά ότι βοήθησαν τα στελέχη και την αγορά της επικοινωνίας».

Μετά τη συνέλευση,  οι κυρίες Αγγελική Γιαννοπούλου, Γεωργία Αργυρού και ο κ. Π. Καραχάλιος του Dentsu Aegis Network μοιράστηκαν με τα μέλη του Συνδέσμου την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση με  τίτλο «Respond, Recover, Reset : Responsibly. What’s around the corner for People and Citizens».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:21