search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:03
MENU CLOSE

«Κεραυνοί» Σαρλίζ Θερόν κατά Στίβεν Σιγκάλ: Είναι υπέρβαρος – Δεν φέρεται ωραία στις γυναίκες

25.06.2020 14:15
«Κεραυνοί» Σαρλίζ Θερόν κατά Στίβεν Σιγκάλ: Είναι υπέρβαρος – Δεν φέρεται ωραία στις γυναίκες - Media

 

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες κόντρες του Χόλιγουντ.

Η 44χρονη Charlize Theron έχει βάλει στο στόχαστρο τον 68χρονο Steven Seagal, σε μια συνέντευξη με τον Howard Stern τη Δευτέρα, υποστηρίζοντας ότι ο βετεράνος δράσης δεν είναι «πολύ καλός στις γυναίκες».

Αποκαλώντας τον ηθοποιό «απίστευτο υπέρβαρο», η Charlize είπε: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα να μιλάω άσχημα για αυτόν γιατί δεν είναι πολύ καλός με τις γυναίκες, οπότε άντε γ@μηθείτε»

Σε ερώτηση πώς προετοιμάζεται για τα έργα δράσης της, η ηθοποιός εξήγησε ότι παρακολουθούσε κλιπ του Seagal στο YouTube κατά τη διάρκεια τουρνουά Aikido (μια ιαπωνική πολεμική τέχνη) σε όλο τον κόσμο – και δεν εντυπωσιάστηκε από αυτό που είδε.

«Το βράδυ θα συνδεθώ στο διαδίκτυο για να παρακολουθήσω μαχητές ή να παρακολουθήσω ανθρώπους να πολεμούν και πάντα συναντάς αυτό το περίεργο βίντεο του Seagal που “παλεύει” στην Ιαπωνία, αλλά πραγματικά δεν το κάνει».

«Είναι απλώς απίστευτα υπέρβαρος και ωθεί τους ανθρώπους. Είναι υπέρβαρος και μετά βίας μπορεί να πολεμήσει… κοιτάξτε το, είναι γελοίο. Σπρώχνει τους ανθρώπους από το πρόσωπο. Είναι μια ολόκληρη εγκατάσταση»

Δικαιολογώντας τα λόγια της, πρόσθεσε: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα να μιλήσω άσχημα γι ‘αυτόν, γιατί δεν είναι πολύ καλός με τις γυναίκες, οπότε άντε γ@μηθείτε».

Ο Seagal έχει κατηγορηθεί σε πολλές περιπτώσεις σεξουαλικής επίθεσης και σεξουαλικής παρενόχλησης.

Το 2017, η ηθοποιός Portia de Rossi, με την οποία συνεργάστηκε η Theron στο Arrested Development, έγραψε στο Twitter:          

«Η τελική μου οντισιόν για μια ταινία του Steven Segal πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του. Μου είπε πόσο σημαντικό ήταν να έχω χημεία εκτός οθόνης καθώς με έβαλε να καθίσω και ξεκούμπωσε το δερμάτινο παντελόνι του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48