search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:22
MENU CLOSE

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Προαποφασισμένη η παραπομπή Παπαγγελόπουλου από ΝΔ και ΚΙΝΑΛ

25.06.2020 15:18
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης ούτε ανασχηματισμό στην κυβέρνησή του μπορεί να κάνει - Media

 

Βολές σε Νέα Δημοκρατία και ΚΙΝΑΛ από τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών της Επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

«Η Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής ολοκλήρωσε σήμερα τις εργασίες της με ένα πραξικόπημα, όπως ακριβώς ξεκίνησε πριν από οκτώ μήνες.

Η πλειοψηφία ΝΔ και ΚΙΝΑΛ δεν δίστασε να παραβιάσει ακόμη και τα στοιχειώδη δικαιώματα ενός ανθρώπου που κατηγορείται. Παρέκαμψε προκλητικά για μια ακόμη φορά, το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους, απορρίπτοντας όλα τα αιτήματα που είχε δικαιωματικά ο πρώην υπουργός Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. ΝΔ και ΚΙΝΑΛ δεν ήθελαν την κατ΄αντιπαράσταση εξέταση με τον Αντώνη Σαμαρά, δεν ήθελαν να εξεταστούν ουσιώδεις μάρτυρες μετά την παράνομη διεύρυνση του κατηγορητηρίου» ανέφεραν οι κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Και συνέχισαν, λέγοντας πως «έδειξαν από την πρώτη στιγμή ότι η πλειοψηφία έχει προαποφασίσει την παραπομπή του κ. Παπαγγελόπουλου και μάλιστα χωρίς να το κρύβουν οι υπουργοί της κυβέρνησης καθώς το προανήγγειλαν και από το βήμα της Βουλής.

Το επιχείρημα ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος αποχώρησε από την Προανακριτική γιατί δεν ήθελε να απαντήσει στις ερωτήσεις της πλειοψηφίας, είναι απλά γελοίο. Τους διαψεύδουν τα πρακτικά αλλά και οι διαρροές που οι ίδιοι έκαναν και από τις οποίες φαίνεται ότι οι ερωτήσεις ήταν εκατοντάδες από την πλευρά της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ».

Διαβάστε επίσης: Αποχώρησε από την Προανακριτική διαμαρτυρόμενος ο Παπαγγελόπουλος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:21