search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:45
MENU CLOSE

Δυνάμεις Χαφτάρ σε Σάρατζ: Θα πολεμήσουμε μέχρι θανάτου για τη Λιβύη

25.06.2020 17:06
Δυνάμεις Χαφτάρ σε Σάρατζ: Θα πολεμήσουμε μέχρι θανάτου για τη Λιβύη - Media

 

«Θα μείνουμε μέχρι θανάτου σε Σύρτη, αλ Τζούφρα, Φεζάν», αναφέρει ο ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA) του στρατάρχη Χαφτάρ. Διαμηνύει ότι οι άνδες και οι γυναίκες του σε αυτές τις περιοχές «θα πολεμήσουν ενάντια στους Τούρκους εισβολείς».

Η δήλωση αυτή, έρχεται ως απάντηση στο τελεσίγραφο των δυνάμεων της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας (GNA) του Σάρατζ, πως αν δεν υποχωρήσουν από Σύρτη και Τζούφρα οι δυνάμεις του Χαλίφα Χαφτάρ δεν πρόκειται να ξεκινήσουν οι συνομιλιες για κατάπαυση του πυρός στην σπαρασσόμενη από τον εμφύλιο Λιβύη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση για τον όρο που θέτει ο Σάρατζ για την έναρξη των συνομιλιών ανακοινώθηκε από την Τουρκία.

Με την τουρκική στρατιωτική υποστήριξη, η Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας (GNA) έχει ανατρέψει την 14μηνη επιχείρηση στην Τρίπολη που διεξάγει ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA) του Χαλίφα Χάφταρ, ο οποίος υποστηρίζεται από την Αίγυπτο, τη Ρωσία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Πηγή: skai.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33