25/10/2020 21:22:59

ΕΣΗΕΑ: Εκπλησσόμαστε από τις απειλές Γεωργιάδη για αγωγή σε δημοσιογράφο

ΕΣΗΕΑ: Την Τρίτη η κηδεία του δημοσιογράφου Κώστα Μπατή - Media

 

Τη στήριξή της στον δημοσιογράφο Δημήτρη Χατζηνικόλα, ο οποίος δέχθηκε απειλές για αγωγή 100.000 ευρώ από τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ, η οποία επισημαίνει ότι «οι υπουργοί οφείλουν να απαντούν στα ερωτήματα των δημοσιογράφων και όχι να απειλούν με αγωγές».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει την έκπληξή του για την προειδοποίηση του υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη κατά του συναδέλφου Δημήτρη Χατζηνικόλα, ότι θα καταθέσει αγωγή σε βάρος του ζητώντας αποζημίωση 100.000 ευρώ.

Ο κ. Γεωργιάδης ενώ είχε όλη την δυνατότητα να απαντήσει στα όσα ανέφερε ο Δ. Χατζηνικόλας, κατά τη διάρκεια της συζήτησης σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή για την υπόθεση του πρώην υπουργού Δ. Παπαγγελόπουλου, τον απείλησε με κατάθεση αγωγής.

Οι υπουργοί οφείλουν να απαντούν στα ερωτήματα των δημοσιογράφων, ιδιαίτερα όταν έχουν αυτή τη δυνατότητα στα πάνελ των τηλεοπτικών καναλιών και όχι να απειλούν με αγωγές.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.