search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:53
MENU CLOSE

Τανιμανίδης για Μπόμπα: «Είναι μια πολύ ωραία γυναίκα που απέκτησε φήμη επειδή παντρεύτηκε εμένα» (Videos)

26.06.2020 07:52
Τανιμανίδης για Μπόμπα: «Είναι μια πολύ ωραία γυναίκα που απέκτησε φήμη επειδή παντρεύτηκε εμένα»  (Videos) - Media

 

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούρογλου στην εκπομπή “The 2night Show” ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης το βράδυ της Πέμπτης, μιλώντας -μεταξύ άλλων – για τον τρόπο με τον οποίο βίωσε τον κορωνοϊό, αλλά και τα αρνητικά σχόλια που βίωσε τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα για την “υπερέκθεσή” τους στα social media.

«Δεν νιώθω ότι με την Χριστίνα βγάζουμε την προσωπική μας ζωή στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιούμε τα social media με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και ίσως  σε μικρότερο βαθμό, όπως το χρησιμοποιούν περίπου δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη. Ήταν δύσκολο που ήμασταν κλεισμένοι μέσα στο σπίτι έχοντας διαγνωστεί με κορωνοϊό και να διαβάζουμε και τέτοιου είδους δημοσιεύματα ότι το κάνουμε επίτηδες, δεν είναι ότι καλύτερο.

Πριν λίγες μέρες βρέθηκα σε ένα νησί, περπατούσα μπροστά από μια καφετέρια και μου λέει ένας τύπος “αυτό με τον κορονοϊό ήταν ψέματα, πες το”. Αρκετός κόσμος το άκουσε αυτό και επειδή οι άνθρωποι, πιστεύω, ότι είναι καλοί, όταν διαβάσουν κάτι δεν έχουν λόγο να πιστέψουν ότι είναι ψέμα. Το πρόβλημα δεν είναι αυτοί που τα διαβάζουν, είναι αυτοί που τα γράφουν. Δεν έχω απαντήσει ποτέ σε κανένα δημοσίευμα, αδιαφορώ», είπε αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης, ενώ απαντώντας την κριτική που δέχτηκε η Χριστίνα Μπόμπα για την παρουσία της στο Voice είπε:

«Η Χριστίνα είναι λίγο πιο ευαίσθητη στα αρνητικά σχόλια και είναι λογικό γιατί δεν έχει εμπειρία σε αυτό το κομμάτι. Δεν ήθελε να βγει στην τηλεόραση, αλλά  η πρόταση από το Voice της άρεσε. Αδικήθηκε πολύ, πριν καν βγει το πρώτο επεισόδιο, γράφανε πόσο κακή είναι πριν βγει στην τηλεόραση. Είχε τα κότσια όμως να το κάνει. Είναι μια πολύ ωραία γυναίκα που απέκτησε φήμη επειδή παντρεύτηκε εμένα και αυτό είναι εύκολος στόχος για κάποιους».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:50