search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:08
MENU CLOSE

Απών για ακόμη μια μέρα ο Κρατερός Κατσούλης – Οι διευκρινίσεις της Καραβάτου για την υγεία του (Video)

26.06.2020 08:04
Απών για ακόμη μια μέρα ο Κρατερός Κατσούλης – Οι διευκρινίσεις της Καραβάτου για την υγεία του (Video) - Media

 

Απών για ακόμη μια μέρα είναι ο Κρατερός Κατσούλης από την εκπομπή “Φωλιά των ΚουΚου” με την συμπαρουσιάστρια και σύζυγό του να εξηγεί στους τηλεθεατές τι συμβαίνει με την υγεία. Με αφορμή κάποια σχόλια που δέχεται η ίδια, η Κατερίνα Καραβάτου διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό και ότι σε κάθε περίπτωση ξεπερνιέται. Μάλιστα, τόνισε ότι είναι πολύ πιθανό από τη Δευτέρα ο Κρατερός Κατσούλης να βρίσκεται κανονικά στη θέση του.

«Ο Κρατερός μας σήμερα δεν είναι εδώ, αλλά επειδή στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα, ξέρω ότι ενδιαφέρεστε πάρα πολύ, θέλω να σας πω με σίγουρες πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον, ότι είναι πολύ καλύτερα. Δεν θα είναι σήμερα μαζί μας, όμως νομίζω πως από Δευτέρα θα τον έχουμε εδώ και θα είμαστε όλοι μαζί. Αυτά είναι τα πολύ χαρούμενα νέα. Μην ανησυχείτε, είναι κάτι που ξεπερνιέται. Γιατί ακούω διάφορα, όχι, είναι κάτι το οποίο ξεπερνιέται» είπε χαρακτηριστικά. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:08