search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:57
MENU CLOSE

Deal: Ο Κώστας Φορτούνης στέλνει χαιρετισμούς στον Φερεντίνο (Video)

26.06.2020 11:40
Deal: Ο Κώστας Φορτούνης στέλνει χαιρετισμούς στον Φερεντίνο (Video) - Media

 

Η Ελένη, μια δασκάλα κομμωτικής από την Καλαμπάκα, έπαιξε στο Deal την Πέμπτη (25/6), αποκαλύπτοντας ότι είναι…κουμπάρα με τον Κώστα Φορτούνη, καθώς ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού έχει βαφτίσει τον εγγονό της.

Μάλιστα, της ζήτησε να μεταφέρει τους χαιρετισμούς του στον Χρήστο Φερεντίνο, δηλώνοντας φανατικός θαυμαστής του!

«Έχω σχέση με τον Κωστή και με την οικογένειά του γενικώς. Ο πατέρας του είναι γείτονάς μου στο χωριό, η μητέρα του είναι γειτόνισσα του άνδρα μου και είχαμε οικογενειακές σχέσεις από παλιά και τα παιδιά μεγάλωσαν μαζί. Ο Κωστής στο μαγαζί του πατέρα του, κάτω στα υπόγεια, έπαιζε μπάλα. Και μου είπε να φέρω τους χαιρετισμούς του γιατί, λέει, είναι φανατικός μαζί σου. Είναι και κουμπαράκι μου, γιατί έχει βαφτίσει τον εγγονό μου, τον Ηλία», είπε.

Όσο για το παιχνίδι, η Ελένη πούλησε το κουτί της που είχε 4000 ευρώ για την προσφορά του των 2.800 ευρώ που της είχε κάνει ο τραπεζίτης.

Παρακολουθήστε ΕΔΩ μετά το 7:15”

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:56