search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:53
MENU CLOSE

Μηνύσεις σε δύο χρήστες του Twitter κάνει ο Τζάστιν Μπίμπερ – Τον κατηγορούν για σεξουαλικές επιθέσεις

26.06.2020 14:45
Τζάστιν Μπίμπερ: «Ο ρατσισμός είναι ριζωμένος στην κουλτούρα μας»  - Media

 

Κατά δύο χρηστών του Twitter στρέφεται νομικά ο Justin Bieber, οι οποίοι υποστηρίζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι τους επιτέθηκε σεξουαλικά.

Ο 26χρονος τραγουδιστής άσκησε αγωγή εναντίον λογαριασμών των Danielle και Kadi, που ο καθένας ισχυρίστηκε ότι ήταν θύματα σεξουαλικής επίθεσης, το 2014 και το 2015, αντίστοιχα.

Σε νομικά έγγραφα, ο Bieber δηλώνει ότι έχει «αδιαμφισβήτητα τεκμηριωτικά αποδεικτικά στοιχεία» για να αποδείξει ότι οι ισχυρισμοί σεξουαλικής επίθεσης είναι «εξωφρενικά, πλαστά ψέματα», ανέφερε η TMZ την Πέμπτη.

Επιπλέον, ισχυρίζεται ότι τα tweets των Danielle και Kadi είναι «κακόβουλα», καθώς φαίνεται ότι είναι μια συντονισμένη προσπάθεια να αμαυρώσουν τη φήμη του.

Σε νομικά έγγραφα, σύμφωνα με το TMZ, ο Bieber πιστεύει ότι τους λογαριασμούς των δύο στο Twitter μπορεί στην πραγματικότητα να τους διαχειρίζεται το ίδιο άτομο.

Ζητά αποζημίωση 20 εκατομμυρίων δολαρίων, 10 εκατομμύρια δολάρια για κάθε ιστορία.

Η χρήστρια του Twitter Danielle ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε επίθεση από τον Bieber σε ένα δωμάτιο στο Four Seasons Hotel στο Ώστιν του Τέξας, στις 9 Μαρτίου 2014, μετά από μια εκδήλωση που ήταν μέρος του φεστιβάλ SXSW της πόλης.

Ο τραγουδιστής υποστηρίζει ότι ενώ ήταν στο Ώστιν εκείνη την ημερομηνία, δεν έμεινε στο Four Seasons Hotel και δεν είχε δωμάτιο εκεί.

Δηλώνει ότι αυτός και η τότε φίλη του, η Σελένα Γκόμεζ, έμειναν σε ένα ενοικιαζόμενο ακίνητο και ότι ήταν μαζί του όλη τη νύχτα.

Σύμφωνα με την TMZ, ο Καναδός σταρ πιστεύει ότι η Danielle δημιούργησε τον λογαριασμό της βάσει του γεγονότος ότι έφαγε σε ένα εστιατόριο στο Four Seasons στις 10 Μαρτίου.

Η Danielle έχει διαγράψει από τότε τον λογαριασμό της στο Twitter.

Όσον αφορά την χρήστρια Kadi στο Twitter, ο Bieber εκτιμά ότι είναι υπεράνθρωπο που περιμένει έξω από ξενοδοχεία ελπίζοντας να τον συναντήσει, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχουν συναντηθεί ποτέ.

Αυτή ισχυρίστηκε ότι την κακοποίησε σεξουαλικά στο δωμάτιό του στο Langham Hotel στη Νέα Υόρκη στις 2:30 π.μ. στις 5 Μαΐου 2015.

Ο Bieber, ο οποίος βρισκόταν στη Νέα Υόρκη εκείνη την ημερομηνία για να παρακολουθήσει το Met Gala, περιγράφει την στορία ως «περίπλοκη φάρσα».

Δηλώνει στη νομική του κατάθεση ότι μετά το γκαλά, πήγε σε ένα ιδιωτικό πάρτι όπου έμεινε μέχρι τις 4 π.μ. και μετά πήρε ένα σνακ σε έναν πάγκο με χοτ-ντογκ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48