search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:58
MENU CLOSE

Άνδρας έδειρε υπάλληλο σούπερ μάρκετ με λουκάνικο – Προσοχή σκληρές εικόνες (Video)

26.06.2020 15:41
Άνδρας έδειρε υπάλληλο σούπερ μάρκετ με λουκάνικο – Προσοχή σκληρές εικόνες (Video) - Media

 

Όλα ξεκίνησαν μέσα σε ένα σούπερ Μάρκετ στην Ουκρανία. Για κάποιο λόγο ο υπάλληλος του καταστήματος παρεξηγήθηκε με έναν πελάτη, μεγάλων διαστάσεων και μόλις εκείνος πλήρωσε στο ταμείο, έπιασε τον υπάλληλο και τον έβγαλε σαν τσουβάλι έξω.
Εκεί άρχισε να τον βαράει στο πρόσωπο με ένα λουκάνικο που μόλις είχε αγοράσει. Και όταν λέμε να τον βαράει στην κυριολεξία του έριχνε χαστούκια με το λουκάνικο ο ήχος των οποίων ακούγεται στο βίντεο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο υπάλληλος είπε στην ταμία να μην «χτυπήσει» ένα μπουκάλι βότκα, αφού σύμφωνα με τον νόμο «απαγορεύεται η πώληση αλκοόλ στις 9 το πρωί» και η ώρα που έγινε το περιστατικό ήταν 9. Αυτό εκνεύρισε τον πελάτη που μόλις πλήρωσε τα υπόλοιπα (μαζί και το λουκάνικο) άρχισε να τον βαράει.
Κάποια στιγμή όπως φαίνεται και στο βίντεο ο υπάλληλος επιχειρεί να κλωτσήσει των τεραστίων διαστάσεων εξαγριωμένο πελάτη, αλλά φαίνεται ότι έχει ζαλιστεί από τα πολλά χτυπήματα στο πρόσωπο με το λουκάνικο και κλωτσάει αέρα. Πέφτει και ματώνει τα χείλη του. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:58