search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:28
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Άγριο ξύλο σε αφροαμερικανίδα από αστυνομικούς – Την πατάνε στο λαιμό και της κάνουν ηλεκτροσόκ με τέιζερ (Video)

26.06.2020 16:26
ΗΠΑ: Άγριο ξύλο σε αφροαμερικανίδα από αστυνομικούς – Την πατάνε στο λαιμό και της κάνουν ηλεκτροσόκ με τέιζερ (Video) - Media

 

Και ενώ η Αμερική δεν έχει ακόμη ηρεμήσει καλά καλά από τη δολοφονία του αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ, αυτήν τη φορά στο Μαιάμι οι αστυνομικοί έβγαλαν πάλι όλη τους τη μανία σε μα γυναίκα που έκανε το λάθος να είναι μαύρη και να μοιάζει με ύποπτη. 
Οι αστυνομικοί βγάζουν δια της βίας από το αυτοκίνητο της την 33χρονη  Σαφίγια την ρίχνουν κάτω της πατάνε το λαιμό και της ρίχνουν και δυο φορές με τα τέιζερ για να την ακινητοποιήσουν καλύτερα. 
Η άτυχη γυναίκα όλη αυτήν την ώρα σπαράζει από τον πόνο, κλαίει ουρλιάζει και εκλιπαρεί τους αστυνομικούς ότι είναι αθώα, ότι δεν έχει κάνει κάτι και τους ζητά να την αφήσουν. Ο 30χρονος αστυνομικός Τζόρντι Μάρτελ μετά το συμβάν έγραψε 2 αναφορές προς την υπηρεσία για το περιστατικό οι οποίες σύμφωνα με την εισαγγελέα του Μαιάμι είναι ψευδείς και τα γεγονότα όπως τα κατέγραψε η κάμερα τον διαψεύδουν. 
Ο Αστυνομικός μαζί με τον συνεργό του αποπέμφθηκαν από το σώμα με συνοπτικές διαδικασίες. Το επεισόδιο αυτό έρχεται να προστεθεί στα δεκάδες άλλα επεισόδια αστυνομικής βίας σε βάρος αφροαμερικανων στις ΗΠΑ.  
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:27