27/02/2021 02:29:58

Αστραπιαία αντίδραση: Οδηγός αυτοκινήτου βγαίνει από το όχημα και πιάνει σαν αίλουρος στον αέρα μια αδέσποτη ρόδα που ερχόταν προς το μέρος του (Video)

Αστραπιαία αντίδραση: Οδηγός αυτοκινήτου βγαίνει από το όχημα και πιάνει σαν αίλουρος στον αέρα μια αδέσποτη ρόδα που ερχόταν προς το μέρος του (Video) - Media

 

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε κεντρικό δρόμο στη Σαμάρα της Ρωσίας. Ένα αυτοκίνητο είναι σταματημένο στο φανάρι, όταν από την αντίθετη πλευρά ένα ασημένιο όχημα, στρίβει και η πίσω ρόδα του, εκτινάσσεται με ταχύτητα στο δρόμο.
Η ρόδα κάνει πολλά γκελ στο δρόμο και με ορμή κατευθύνεται προς το παρμπρίζ του σταματημένου αυτοκινήτου. Ο οδηγός του είχε αστραπιαία αντίδραση. Χωρίς δεύτερη σκέψη βγαίνει από το όχημα και πιάνει στον αέρα την αδέσποτη ρόδα η οποία κατευθυνόταν στο παρμπρίζ του και εάν το χτυπούσε θα το έκανε χίλια κομμάτια. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.