search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:15
MENU CLOSE

Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης το 4ο αυτοοργανωμένο Pride (Videos)

27.06.2020 13:28
Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης το 4ο αυτοοργανωμένο Pride (Videos) - Media

 

Χρώματα, συνθήματα υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, των αμφιφυλόφιλων και των τρανς και άλλα μουσικοχορευτικά δρώμενα γέμισαν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης το μεσημέρι του Σαββάτου στο πλαίσιο της πολύχρωμης πορείας ελεύθερης έκφρασης για το 4ο αυτοοργανωμένο Thessaloniki Pride.

Της πορείας, που ξεκίνησε από το άγαλμα Βενιζέλου, προηγήθηκε συγκέντρωση στην πλατεία Δικαστηρίων, όπου οι παρευρισκόμενοι μοιράστηκαν προσωπικές εμπειρίες.

Με συνθήματα, οι 300 και πλέον διαδηλωτές διαμαρτύρονται ενάντια στις ρατσιστικές συμπεριφορές που δέχονται, στέλνοντας καθολικό μήνυμα κατά των ανισοτήτων. Μάλιστα, έγραψαν και σχετικά γκραφίτι σε τοίχους.

Οι διαμαρτυρόμενοι έκαναν μια στάση στην οδό Τσιμισκή στο ύψους του εμπορικού κέντρου όπου βρίσκεται το Προξενείο των ΗΠΑ καθώς και έξω από το ΑΤ Λευκού Πύργου, φωνάζοντας συνθήματα. Στο σημείο υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Πηγή: voria.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:15